Kate Middleton, TOPLESS. Casa Regală britanică: Publicarea fotografiilor e grotescă şi nejustificată

Publicarea într-un tabloid francez a unor fotografii în care ducesa de Cambridge apare topless reprezintă "o atingere adusă vieţii private" a cuplului William-Catherine, "grotescă" şi "total nejustificată", au declarat vineri reprezentanţii Casei Regale britanice.

RomaniaTV.net
14 sept. 2012, 11:25
Kate Middleton, TOPLESS. Casa Regală britanică: Publicarea fotografiilor e grotescă şi nejustificată

Prinţul William şi soţia lui Catherine „sunt profund îndureraţi după ce au aflat că o revistă franceză şi un fotograf au adus o astfel de atingere vieţii lor private, într-o manieră atât de grotescă şi total nejustificată”, a spus un purtător de cuvânt de la Palatul St-James.

Tabloidul francez Closer a publicat pe cinci pagini, în ediţia lui de vineri, 15 fotografii realizate în timp ce cuplul princiar britanic se bronza pe o terasă, în timpul unei vacanţe pe care Will şi Kate au petrecut-o la începutul lunii septembrie în regiunea Luberon din sudul Franţei.

Câteva dintre ele, realizate cu un teleobiectiv, o prezintă pe ducesa de Cambridge în timp ce făcea plajă fără sutien.

O sursă de la palatul regal britanic a spus vineri dimineaţa că acele fotografii sunt autentice, precizând totodată faptul că palatul londonez este pe cale „să consulte câţiva avocaţi francezi, pentru a vedea care sunt opţiunile posibile”.

Prinţul William şi Catherine, ducesă de Cambridge, efectuează în aceste zile un turneu în regiunea Asia-Pacific cu scopul de a-şi perfecţiona tehnicile aferente protocolului regal. Ducesa a susţinut primul ei discurs oficial din străinătate, joi, în Malaysia.