Kate Middleton, TOPLESS. Ducesa de Cambridge dă în judecată tabloidul „Closer”

Casa regală britanică a reacţionat după ce tabloidul francez Closer a publicat fotografii topless ale ducesei de Cambridge, Catherine. 

RomaniaTV.net
14 sept. 2012, 11:48
Kate Middleton, TOPLESS. Ducesa de Cambridge dă în judecată tabloidul „Closer”

Tabloidul francez Closer a publicat pe cinci pagini, în ediţia lui de vineri, 15 fotografii realizate în timp ce cuplul princiar britanic se bronza pe o terasă, în timpul unei vacanţe pe care Will şi Kate au petrecut-o la începutul lunii septembrie în regiunea Luberon din sudul Franţei. Câteva dintre fotografii o prezintă pe Kate în timp ce făcea plajă fără sutien.

Publicarea într-un tabloid francez a unor fotografii în care ducesa de Cambridge apare topless reprezintă „o atingere adusă vieţii private” a cuplului William-Catherine, „grotescă” şi „total nejustificată”, au declarat vineri reprezentanţii Casei Regale britanice.

Ducele şi Ducesa de Cambridge au demarat o acţiune legală împotriva revistei „Closer” şi s-au declarat „foarte înfuriaţi” de publicarea fotografiilor, despre care spun că „întrec orice limită”.

În replică, editorul publicaţiei, Laurence Pieau, a spus că după apariţia acestor fotografii prinţul Harry nu se mai simţi „atât de singur” şi a precizat că „fotografiile nu sunt nicidecum şocante”.