Kate Middleton, TOPLESS. O revistă franceză anunţă publicarea unor poze incendiare cu ducesa

Kate Middleton ar putea fi protagonista celui mai mare scandal al anului 2012. Revista franceză "Closer" anunţă publicarea în exclusivitate, în ediţia sa de vineri, a unor fotografii cu Kate topless în vacanţă cu prinţul William la Luberon în Franţa.

RomaniaTV.net
14 sept. 2012, 07:54

„Descoperiţi în exclusivitatea în Closer fotografiile la care lumea nu se aştepta: ducesa de Cambridge topless pe terasa unei case de oaspeţi la Luberon!”, anunţă revista pe pagina sa de internet.

„Pentru cea de-a doua lună de miere, Kate şi William au ales Provence, pentru un sejur romantic. Singuri pe lume. Cuvântul de ordine: în vacanţă uităm tot, de atmosfera mohorâtă londoneză şi chiar de costumul de baie rămas în valiza alteţei”, scriu jurnaliştii francezi, citaţi de AGERPRES.

Closer a precizat că fotografiile au fost făcute în timp ce ducele şi ducesa s-au aflat săptămâna trecută în vacanţă la castelul francez al nepotului reginei, lordul Linley.

„La castelul din Autet (…), Kate îşi finisează bronzul (…) Şi pentru a evita orice urmă, Kate s-a gândit la tot… şi şi-a dat jos maioul”, notează publicaţia.

Ducesa de Cambridge efectuează în prezent un turneu în Asia-Pacific pentru a-şi perfecţiona obligaţiile regale. Ea a susţinut joi, în Malaezia, primul său discurs oficial în străinătate.

Kate şi William au aflat despre intenţia revistei de a publica fotografiile în timp ce luau micul dejun la Kuala Lampur, în Malaezia. Potrivit unor oficiali ai familiei regale, dacă fotografiile se vor dovedi adevărate, publicarea lor ar fi ca „o întoarcere în urmă cu 15 ani”.

Cuplul regal s-ar fi declarat „întristat şi dezamăgit” de publicarea fotografiilor, pe care o consideră a fi o încălcare a intimităţii lor.