Kate Perry a născut! Ea şi actorul Orlando Bloom sunt părinţii unei fetiţe FOTO

Cântăreaţa Kate Perry şi actorul Orlando Bloom au devenit părinţi, după ce micuţa lor fetiţă, botezată Daisy Dove, a venit pe lume. 

RomaniaTV.net
27 aug. 2020, 07:17

„Bun venit pe lume, Daisy Dove Bloom! Suntem onoraţi să prezentăm noul bulgăre de bucurie al ambasadorilor bunăvoinţei Katy Perry şi Orlando Bloom”, a transmis joi UNICEF.

Atât Kate cât şi fetiţa se simt foarte bine. Pentru a marca naşterea copilului, cei doi au deschis o pagină de donaţii pentru sprijinirea tuturor mamelor care urmează să nască să aibă parte de o îngrijire de calitate.

În luna aprilie, Bloom şi Perry au dezvăluit că aşteaptă o fată, ea fiind primul copil al celor doi. 

La începutul lunii martie, cântăreaţa americană Katy Perry, care are de mai mult de trei ani o relaţie cu actorul Orlando Bloom, a anunţat, prin intermediul videoclipul piesei „Never Worn White”, că este însărcinată.

În urmă cu trei luni, artista a scos o nouă melodie numită „Daisies”, în traducere „Margarete”, care face referire la bebeluşul ei. Fanii cântăreţei au speculat deja că numele copilului ar putea fi Daisy. 

Citeşte şi: Cântăreaţa Katy Perry este însărcinată cu actorul Orlando Bloom. Cei doi vor deveni părinţi în vară

„Imaginaţi-vă dacă Kate Perry şi-ar boteza fetiţa chiar Daisy. Ar fi Daisy Bloom (în traducere: floare de margaretă). Cred că este foarte frumos”, a scris o fană în comentariile clipului video. 

Acum, după ce ştirea cu naşterea copilului a împânzit internetul, fanii au întrat din nou pe melodie şi au lăsat comentarii, fascinaţi de faptul că Kate Perry chiar şi-a numit fetiţa Daisy.  


loading...