Kate şi Pippa Middleton, două prinţese adorabile. Vezi o fotografie din copilăria lor

O fotografie din copilăria Ducesei de Cambridge a fost publicată de presa britanică. Cea care avea să devină una dintre cele mai faimoase mirese din lume apare în postura de domnişoară de onoare, alături de sora ei, Pippa, la nunta unui unchi, în 1993.

RomaniaTV.net
20 mart. 2013, 10:54
Kate şi Pippa Middleton, două prinţese adorabile. Vezi o fotografie din copilăria lor

Kate şi Pippa Middleton sunt surprinse la nunta unui unchi controversat, Gary Goldsmith, în 1993, când soţia prinţului William avea 11 ani, iar sora sa 9 ani, scrie Daily Mail. Cele două surori sunt îmbrăcate în rochiţe roz, cu trandafiri aplicaţi, şi au pe cap coroniţe din flori proaspete. Alături de ele stă mama lor, Carole.

Fotografia a fost publicată de revista „Hello” într-un material dedicat unchiului celor două fete, Gary Goldsmith, care este fratele mai mic al lui Carole Middleton. Acesta este acuzat de presa din Anglia că a primit bani pentru a face dezvăluiri despre viaţa intimă a nepoatei sale, Kate.

În 2012, presa britanică a relatat că Gary Goldsmith s-a căsătorit pentru a patru oară, cu Julie Ann-Brown, o femeie acuzată de fraudă.