Kate, William şi Harry, aproape adormiţi la slujba religioasă de la Catedrala Sfântul Paul FOTO

Ultima zi de festivităţi dedicate Jubileului Reginei Marii Britanii a debutat cu un serviciu religios, la Catedrala Sfântul Paul, care aproape i-a adormit pe Harry, Kate şi William.

RomaniaTV.net
05 iun. 2012, 16:22

Slujba de aproape 75 de minute a fost susţinută de arhiepiscopul de Canterbury, Dr. Rowan Williams, la aceeaşi catedrală unde a avut loc căsătoria prinţului Charles cu prinţesa Diana, în 1981, potrivit DailyMail.

Se pare că prinţii William şi Harry şi ducesa de Cambridge au petrecut cam mult luni seară la concertul aniversar de la Palatul Buckingham.

Marţi dimineaţă tinerii păreau de-a dreptul epuizaţi în catedrală. Harry arată vizibil obosit, Wlliam are ochii pe jumătate închişi iar Kate pare că se chinuie să îşi păstreze concentrarea.

La concertul de luni, cu ocazia jubileului de diamant al reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii – împlinirea a 60 de ani de la urcarea pe tron – au urcat pe scenă vedete de primă mână precum Stevie Wonder, Paul McCartney sau Elton John. Concertul a fost organizat de fostul membru al trupei Take That, Gary Barlow.

Dumincă  britanicii au sărbătorit-o pe regină cu o paradă impresionantă pe Tamisa. Nu mai puţin de 1000 de ambarcaţiuni au defilat pe râu, în faţa unui milion de spectatori. Mulţimea înfruntat o ploaie torenţială ca să vadă navele.

În prima zi a jubileului, sâmbătă, a avut loc derby-ul Epsom, singurul în care caii reginei nu au fost premiaţi până acum.