Kate Winslet a primit un cadou de nuntă INCREDIBIL

Actriţa Kate Winslet a primit drept cadou de nuntă din partea celui de-al treilea soţ al ei, Ned Rocknroll, o călătorie în spaţiu, la bordul viitoarelor curse spaţiale comerciale ale companiei Virgin Galactic.

RomaniaTV.net
28 dec. 2012, 18:41
Kate Winslet a primit un cadou de nuntă INCREDIBIL

Actriţa britanică şi noul ei soţ, cu care s-a măritat în secret în urmă cu câteva zile, vor celebra căsătoria lor printr-o călătorie în spaţiu, informează thesun.co.uk.

Unchiul mirelui, antreprenorul miliardar Richard Branson, i-a oferit actriţei britanice, în vârstă de 37 de ani, un loc la bordul viitoarelor zboruri comerciale în spaţiu pe care le va efectua compania sa Virgin Galactic. În 2011, Kate Winslet a reuşit să o salveze pe mama în vârstă de 90 de ani a miliardarului britanic Richard Branson din incendiul devastator care a cuprins reşedinţa acestuia de pe insula Necker din Marea Caraibilor.

Ned Rocknroll, în vârstă de 34 de ani, lucrează cu jumătate de normă pentru compania Virgin Galactic, scrie Mediafax.

Peste 530 de persoane şi-au cumpărat deja bilete – cu 200.000 de dolari fiecare – la bordul acestor curse spaţiale. Printre viitorii turişti spaţiali se numără actorul Russell Brand, actorul Ashton Kutcher, dar şi astrofizicianul Stephen Hawking, care a primit gratuit acest bilet din partea lui Richard Branson.

Călătoria va dura două ore şi va fi realizată la o altitudine de 100 de kilometri deasupra Pământului. Pasagerii vor cunoaşte senzaţia de imponderabilitate şi vor putea să vadă din spaţiu planeta noastră.


loading...