Kate Winslet are o statuie din ceară la muzeul Madame Tussauds FOTO

Actriţa britanică Kate Winslet are o statuie din ceară la muzeul Madame Tussauds din Londra.Statuia ei este expusă alături de cele ale altor actriţe britanice celebre, precum Helen Mirren şi Judi Dench.

RomaniaTV.net
10 nov. 2011, 14:23
Kate Winslet are o statuie din ceară la muzeul Madame Tussauds FOTO

Statuia poartă rochia de culoare roşie, creată de Ellie Saab, pe care Kate Winslet a purtat-o la gala premiilor Emmy din acest an, unde a fost recompensată la categoria „cea mai bună actriţă într-o miniserie TV”.

Conducerea muzeului Madame Tussauds a luat decizia de a realiza şi de a expune statuia, după ce vizitatorii au hotărât prin vot ca actriţa Kate Winslet să fie următoarea celebritate care să aibă expusă în muzeu o astfel de replică din ceară.

Printre celebrităţile care au câte o statuie din ceară la muzeul londonez se numără Rihanna, Justin Bieber, Britney Spears, David Beckham şi Brad Pitt.

Kate Winslet este cunoscută pentru rolurile unor personaje elegante pe care le-a avut într-o serie de filme, precum aristocrata Rose din „Titanic”, energica Marianne Dashwood din „Raţiune şi simţire” şi muza lui J. M. Barrie din „În căutarea tărâmului pierdut”.