Katy Perry a cântat pentru Obama într-o rochie de latex VIDEO

Katy Perry s-a alăturat campaniei electorale din Statele Unite, cu doar două zile înaintea alegerilor de peste ocean. Ea a cântat la o conferinţă a candidatului democrat Barack Obama, organizată în Wisconsin.

RomaniaTV.net
04 nov. 2012, 15:04
Katy Perry a cântat pentru Obama într-o rochie de latex VIDEO

Artista a apărut pe scenă purtând o rochie de latex cu inscripţia Forward – adică înainte. Acesta este unul dintre sloganurile lui Obama – care susţine că ţara trebuie să meargă înainte şi nu să se întoarcă la practicile din trecut.

După ce a încălzit publicul, Katy Perry a părăsit scena şi l-a invitat în locul ei pe liderul de la Casa Albă.

Obama şi-a atacat din nou adversarul pentru planurile sale economice. El spune că politicile lui Mitt Romney îi favorizează pe bogătaşi şi sporesc inechităţile sociale.

„Să dea mai multă putere băncilor nu înseamnă schimbare. Implementarea unor noi reduceri de taxe, de cinci trilioane de dolari pentru cei mai bogaţi americani, nu înseamnă schimbare”, a spus Obama.

La rândul său, Mitt Romney, aflat în campanie în statul Colorado, a promis unitate naţională.

„Ca guvernator al statului Massachusetts am învăţat că cele mai mari realizări sunt cele înfăptuite prin colaborare. Am învăţat că bunele intenţii sunt foarte importante şi sunt răsplătite pe măsură. Aş vrea să respect aceleaşi principii şi ca preşedinte. Aş aduce oameni diferiţi împreună, pentru binele comun”, a declarat Romney.

Alegerile din Statele Unite vor avea loc pe 6 noiembrie iar sondajele îi plasează pe cei doi candidaţi umăr la umăr.