Katy Perry, aleasă artista anului de către revista Billboard

Katy Perry a realizat în acest an o adevărată performanţă profesională: a fost desemnată artista anului de revista muzicală Billboard.

RomaniaTV.net
27 sept. 2012, 06:55
Katy Perry, aleasă artista anului de către revista Billboard

Costumele care de care mai originale şi piesele antrenante au convins milioane de oameni. Katy Perry, vedeta pop care numără aproape 27 de milioane de fani pe Twitter, face parte de acum dintre personalităţile influente din lumea muzicii, scrie Agerpres.

În decembrie 2011, revista Forbes o plasa printre cele mai bogate cântăreţe, cu venituri brute de 44 milioane de dolari pe an. Potrivit revistei Billboard, Katy Perry a vândut 48 milioane de single în SUA. În luna noiembrie, ea va primi premiul în cadrul ceremoniei Billboard Women in Music.

Bill Werde, director al revistei, şi-a justificat astfel alegerea: ‘Katy Perry a intrat în industria muzicală acum nici cinci ani şi a realizat deja mai mult decât speră majoritatea artiştilor să realizeze în întreaga carieră. Suntem încântaţi să-i sărbătorim incredibilele performanţe şi ultimul ei an, extraordinar, acordându-i titlul de artista Billboard a anului.’

În prezent, tânăra cântăreaţă se află în Japonia, pentru promovarea filmului documentar intitulat ‘Katy Perry: Part of Me’ în 3D.