Katy Perry, tentativă de sinucidere? Află motivul halucinant

După ce a divorţat de actorul Russell Brand în anul 2011, cântăreaţa Katy Perry a intrat într-o depresie severă, care i-a produs tot felul de gânduri, nu dintre cele mai umane.

RomaniaTV.net
12 nov. 2014, 11:13
Katy Perry, tentativă de sinucidere? Află motivul halucinant

Katy Perry şi actorul britanic Russell Brand s-au căsătorit, în octombrie 2010, în India, în cadrul unei ceremonii tradiţionale hinduse. Pe cât de grandioasă a fost oficializarea relaţiei dintre cei doi, pe atât de scurtă a fost căsnicia, astfel că după doar 14 luni de căsătorie, cei doi au divorţat.

Începând cu acel moment viaţa celebrei Katy Perry avea să se schimbe, deoarece o bună perioadă de timp cântăreaţa a suferit o depresie.

O vedetă şochează: „Mi-a pierdut virginitatea pe bancheta unui Volvo, la 16 ani”

Invitată de curând la o emisune TV din Australia, Katy Perry a povestit câteva amănunte şocante din viaţa sa: „Eram foarte tristă şi am avut gânduri negre, dar din fericire nu s-au materializat vreodată.

În acele momente emoţiile extreme ce îţi străbat tot corpul, te pot răpi. Atunci m-am refugiat în muzică. Am scris câteva melodii care m-au ajutat să trec cu bine de acest nefericit incident.

Melodia „By The Grace Of God”, îmi reflectă în tocmai trăirile. Şi da, am vrut să mă sinucid, deoarece credeam că doar mie mi se întâmplă asta. Mereu le spun fanilor că dacă vor să mă cunoască mai bine trebuie să asculte melodiile mele. Sunt 100% parte din mine şi din trăirile mele”, a declarat Katy Perry pentru postul TV australian „The Project”.