Câți bani poate primi un casier de la Kaufland pe lună. Se fac angajări în mai multe orașe din România

Nemții de la Kaufland fac angajări în România. Se caută personal în șase orașe, pentru diverse posturi vacante.

10 feb. 2023, 09:23
Câți bani poate primi un casier de la Kaufland pe lună. Se fac angajări în mai multe orașe din România
Kaufland oferă GRATUIT abonamente la Untold

Marile hypermarketuri străine cu puncte de lucru în România au în continuare nevoie de personal. Nemții de la Kaufland de exemplu, caută oameni în mai multe orașe.

Kaufland face angajări pe bază de contract de muncă, dar și bonuri de masă. Reprezentanții companiei susțin că se oferă și beneficii extrasalariale, precum abonamente la 7Card și Booksters.

Posturile disponibile sunt în București, Sibiu, Oradea, Iași, Timișoara și Cluj-Napoca.

Cele mai multe posturi scoase „la concurs” sunt cele de lucrător comercial, ce are drept responsabilități: servirea clienților la grill și casele de marcat, aprovizionarea corectă a rafturilor, depozitarea într-o anumită ordine și transportarea mărfurilor, realizarea unui control pentru termenele de valabilitate al produselor și menținerea curățeniei pe suprafața magazinului.

Ce salarii oferă Kaufland în România

Cei interesați de o astfel de poziție trebuie să aibă studii medii, disponiblitate de a lucra în ture. Dacă au experiență pe un post similar, acest lucru reprezintă un avantaj.

Kaufland caută lucrători comerciali în Timișoara, Sibiu, Târgu Mureș, Satu Mare, București, Sebeș și Târgoviște.

Se oferă și locuri joburi cu programe part-time, cu un salariu lunar care pleacă de la 1.750 de lei – 1.850 de lei brut, adică 1.083 lei net.

În Sibiu se caută un funcționat administrativ, iar în Iași un director regional. Pentru prima poziție, venitul este destul de modest. Pornește de la 3.500 de lei brut, 2092 lei net, la care se adaugă tichete de masă.

Totuși, pentru majoritatea pozițiilor vacante nu este menționat salariul oferit de nemți. Se spune doar că „este atractiv”, „în funcție de experiența acumulată” și negociabil la interviu.

Kaufland este unul dintre cei mai mari retaileri din Europa, prezent în opt țări, cu aproximativ 150.000 de angajați.