Kaufland, anunţ important pentru clienţi. Ce se întâmplă începând de azi în toate magazinele din ţară. „Totul la 5 lei!”

Kaufland anunţă promoţii în toate magazinele din ţară. A fost publicat noul catalog de oferte disponibile începând de miercuri, 27 octombrie.

27 oct. 2021, 14:02
Kaufland, anunţ important pentru clienţi. Ce se întâmplă începând de azi în toate magazinele din ţară. „Totul la 5 lei!”

Kaufland, anunţ important pentru clienţi. Retailerul german vine cu o veste grozava pentru toti cei care ajung, sau vor sa ajunga, in magazinele sale. Mai exact, cei de la Kaufland ii anunta pe romanii din toata tara in legatura cu faptul ca aduce o serie noua de promotii in magazinele sale.

Kaufland, anunţ important pentru clienţi

Retailerul a publicat noul catalog de oferte care sunt disponibile incepand cu data 27 octombrie 2021, astfel ca va puteti face o idee cu privire la ceea ce veti putea cumpara la preturi foarte bune. Vorbim in principal despre produse alimentare pe care cei de la Kaufland le vor avea in magazinele proprii incepand de miercuri, in cazul produselor nealimentare fiind oferte mai putine decat ar fi foarte multi dintre oameni obisnuiti in momentul de fata.

Citeşte şi Kaufland este cel mai mare importator de carne din România. A depășit Caroli Foods

Retailerul german publica in mod constant cataloage de acest gen prin care dezvaluie ce anume vrea sa schimbe pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca exista si foarte multe de schimbat in magazine. Ofertele pe care le-a publicat acum sunt disponibile doar pentru o perioada limitata de timp in toate magazinele Kaufland din toata tara, astfel ca daca sunteti interesati de vreunul dintre ele, ar fi bine sa va roientati in functie de cand si unde vor fi disponibile.

Kaufland nu impune cumpararea tuturor produselor cu Kaufland Card pentru a beneficia si de preturile mai bune care sunt oferite, asa ca nu trebuie sa va ganditi ca acest lucru va vizeaza in mod direct. Pe de alta parte, daca folositi cardul la cumparaturi, puteti primi oferte personalizate pentru achizitii viitoare, impreuna cu alte vouchere de cumparaturi, asa ca trebuie doar sa va uitati la ceea ce este disponibil pentru a va face o idee cu privire la ceea ce a fost ales.

Citeşte şi Cantină socială inaugurată de Kaufland. Raluca Turcan: Nu este suficient să-i dai bani unui om necăjit, ci trebuie să încerci să-l integrezi în societatea

Kaufland mai are si multe alte promotii extrem de interesante de care ar fi bine sa profitati inainte ca ele sa dispara in totalitate din cadrul magazinului sau online din Romania.


loading...