Kaufland anunţă schimbări importante în toate magazinele din România. Produsele care se găsesc de luni pe rafturi. Este bătaie pe ele

Kaufland vine cu veşti excelente pentru români. Cu ocazia sărbătoririi Unirii Principatelor Române, retailerul german a dat startul campaniei "Vreau din România". Kaufland vrea să atragă atenţia asupra produselor româneşti, care se vor regăsi de luni în toate magazinele retailerului din ţară.

24 ian. 2022, 17:46
Kaufland anunţă schimbări importante în toate magazinele din România. Produsele care se găsesc de luni pe rafturi. Este bătaie pe ele

Kaufland anunţă schimbări importante. Începând de luni, 24 ianuarie, în toate magazinele din Românie se vor regăsi o gamă largă de produse româneşti.

Kaufland anunţă schimbări importante în toate magazinele din România

Retailerul german dă startul campaniei „Vreau din România”. Prin intermediul acestei campanii, Kaufland vrea să atragă atenţia asupra produselor româneşti, comercializate sub brand propriu şi fabricate de către producători români. Ingredientele folosite în prepararea produselor sunt sută la sută româneşti.

Citeşte şi Cât sunt salariile la LIDL şi Kaufland! Care este supermarketul surpriză care oferă 4.000 Ron în mână tuturor angajaţilor din România!

„Alege produsele românești marca proprie Kaufland! Sunt produse în România, dupa rețete autentice și din ingrediente de cea mai bună calitate, periodic verificată. Fie că vrei produse lactate și de patiserie, făină, mălai, griș sau fie că vrei mezeluri și sucuri naturale, pe toate le găsești în sortimentul „Vreau din România”.

Te așteptăm în magazinele noastre să descoperi produsele „Vreau din România” și să le savurezi din plin!”, spun reprezentanţii Kaufland.

Campania „Vreau din România” este promovată intens în magazinele Kaufland din toată ţara. Clienţii fideli vor beneficia de oferte speciale.

Atenţie, produsele nu vor fi disponibile pentru mult timp, ci doar zilele acestea, în limita stocului disponibil. Astfel că, cei care vor să cumpere produse româneşti de la Kaufland trebuie să se grăbească.

Kaufland este un lanț de hipermarketuri din Germania, parte a grupului Schwarz, care deține și retailerul de discount Lidl. A deschis primul său magazin în 1984 în Neckarsulm și s-a extins rapid devenind lider în ceea ce a fost anterior Germania de Vest.

Kaufland este prezent în România din anul 2005, și avut în anul 2011 afaceri de 1,3 miliarde euro la nivel local, fiind cel mai mare lanț de hipermarketuri, urmat de Carrefour și Metro, după valoarea vânzărilor.  Strategia companiei este diferită de cea a competitorilor săi direcți: Kaufland este primul lanț de hipermarketuri care a intrat în orașele mici din România, cu 25.000-40.000 de locuitori, în condițiile în care competitorii săi Carrefour, Real, Auchan și Cora ocolesc localitățile cu mai puțin de 100.000 de oameni.

Citeşte şi Kaufland a declanşat un scandal monstru, după ce angajații au separat vaccinaţii de nevaccinaţi. Ambasadorul Germaniei, sesizat de Asociația Pro Consumatori

 


loading...
Partenerii noștri