Kaufland are surprize pentru toți clienții. Iată ce poți primi gratuit direct de la retailer dacă te înscrii în concurs

Kaufland îți oferă șansa să participi la unul dintre cele mai mari evenimente ale anului, dacă faci cumpărături de minim 50 de lei.

19 mai 2023, 16:58
Kaufland are surprize pentru toți clienții. Iată ce poți primi gratuit direct de la retailer dacă te înscrii în concurs
Kaufland te trimite la festival!

Vara aceasta, ai ocazia să participi la unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului – Neversea Festival, cu ajutorul Kaufland. Unul dintre cei mai mari retaileri din România îți oferă șansa de a câștiga un abonament la festivalul de la malul mării.

Pentru a participa la tombolă, trebuie să cumperi produse în valoare de 50 de lei din orice magazin al companiei, apoi poți trimite bonul pe site-ul oficial al companiei și ești înscris în cursa pentru unul dintre cele 50 de de abonamente.

Citește și: Super-ofertă la Lidl: produse sub 7 lei, disponibile începând de pe 18 mai în limita stocului

Îți poți dubla șansele foarte simplu. Tot ce trebuie să faci este să scanezi Kaufland Card-ul la cumpărături și astfel ai șanse duble să ajungi la Neversea. Orice produs cumpărat poate fi cheia spre distracție.

„Kaufland e partenerul tău de distracție toaaată vara! ⁣ Cumpără de minimum 50 de lei din Kaufland, înscrie bonul pe Kaufland.ro/neversea (Link și în bio) și poți câștiga unul din cele 50 de abonamente la cel mai important festival de la malul mării, @neverseafestival!⁣
BONUS: Scanează Kaufland Card la cumpărături și primești șanse duble. 😍⁣
Te așteptăm la cumpărături și la festival! ”, 
au transmis reprezentanții retailerului, pe Facebook.

Citește și: Surpriză uriașă pentru fanii Neversea! Iată ce poți primi pentru fiecare bilet achiziționat