Surpriză uriașă pentru fanii Neversea! Iată ce poți primi pentru fiecare bilet achiziționat

KSHMR, Nicky Romero, Black Eyed Peas, Parov Stelar, Paul Kalkbrenner Live și Amelie Lens urcă în line-up-ul festivalului de la malul Mării Negre.

03 iun. 2022, 13:37
Surpriză uriașă pentru fanii Neversea! Iată ce poți primi pentru fiecare bilet achiziționat

Vara aceasta, Altex se alătură partenerilor festivalului Neversea și plajei Neversea Beach de la Constanța, ca unul dintre partenerii principali. Experiența oferită de Island of Electro by Altex în cadrul festivalului este unică: o zonă de activare în care participanții vor avea parte de mai multe surprize și vor dansa în spumă.

De asemenea, biletele și abonamentele la Neversea vor fi disponibile în magazinele Altex și în Media Galaxy din Constanța, București, Iași și Craiova- unde, la fiecare achiziție, clienții vor primi un cadou – surpriză. Tot în cadrul aceluiași parteneriat, fanii Neversea vor găsi pe site-ul Altex România un landing page dedicat cu produse de festival, line-up-ul și campanii dedicate.

’’Acest parteneriat va duce experiența de festival pe culmile tehnologiei. Asocierea celor două branduri extrem de revelante pentru consumatorii din România întăresc angajamentul și misiunea atât a Altex cât și a noastră, organizatorii Neversea, să ținem pasul cu actualul și să oferim cele mai noi, relevante și impresionante experiențe’’, a declarat Bogdan Rădulescu, Head of partnership Untold Universe.

Citește și Surpriză uriașă pentru fanii Neversea! Cine sunt artiștii care vor urca pe scena The Ark anul acesta

”Misiunea Altex este de a face tehnologia accesibilă tuturor românilor. Altex a fost, este și va fi prima optiune a romanilor atunci cand vine vorba de tehnologie, gadget-uri si multimedia. Tocmai de aceea ne-am propus să ne provocam clienții la noi experiențe magnifice. Muzica este liantul principal al exponenților IGeneration și dorim să le oferim acestora ocazia de a descoperi tehnologia de ultimă generație într-o atmosferă electrizantă. Așadar, îi așteptăm pe toți clienții Altex să participe la Neversea și să explorăm împreună experința unică de festival, la Island Electro by Altex, unde am pregătit nenumărate surprize”, a declarat Carmen Căpitănescu, Marketing manager, Altex România.

Neversea, ajuns la ediția a patra

Organizatorii Neversea revin în forță și investesc 10 milioane de euro în a IV-a ediție a festivalului de la Constanța, după doi ani de restricții din cauza pandemiei. Investiția este cu 25% peste cea realizată în 2019 în organizarea celei de a III-a ediții a festivalului.

Mai este doar o lună până la cel mai mare festival de pe plajă din Europa, Neversea. Organizatorii vin cu nume noi pentru cea de-a patra ediție a festivalului. Alan Walker, Alesso, Azteck, Black Eyed Peas, Brennan Heart, KSHMR, Nicky Romero, Parov Stelar și Quintino sunt câțiva dintre artiștii care completează line-up-ul pentru mainstage, între 7 și 10 iulie, pe The Island of Dreams.

Fanii scenelor secundare se vor bucura și ei de nume sonore din lumea muzicii electronice underground. Amelie Lens, Paul Kalkbrenner Live, Richy Ahmed și Milo Spykers vin pentru prima oară la festivalul Neversea, pe scena Temple, dedicată genurilor techno și house. Tot aici revin în această vară și DJ-ii români Arapu și Cezar B2B Prâslea, precum și DJ-ul și producătorul britanic Jamie Jones.

Citește și Elevii care obțin nota 10 la BAC pot merge gratuit la festivalurile de muzică Untold și Neversea. Prin campania „Bac de 10” se premiază excelența în educație și în acest an

The Ark, scena creată pentru iubitorii de dubstep, drum&bass, liquid, hip-hop, rap și trap, îi va găzdui, printre alții, pe Dub FX & Woodnote, Malaa și Zeds Dead. Azteca, Connect-R & Johny Romano, Deliric x Silent Strike with Muse Quartet, El Nino, Macanache, Nane și Rava se numără printre artiștii români care vor cânta pe această scenă.

Ce prețuri au abonamentele din acest an

Prețurile pentru 4 zile și 4 nopți de distracție la malul mării, la cel mai mare festival de pe o plajă din Europa, pornesc de la 134 de euro + taxe.

Cei care au abonamente ANYTIME pot alege să participe la ediția din această vară sau la una dintre următoarele două ediții, iar cei care au Freedom Passports pot opta pentru ediția din acest an sau pentru cea de anul următor.

Cea de-a patra ediție Neversea are loc în acest an între 7 și 10 iulie. Noi artiști vor fi anunțați în perioada următoare. Mai multe informații sunt disponibile pe neversea.com.