Kaufland îţi umple coşul cu bani puţini de Black Friday toată săptămâna. Consultă CATALOGUL. Lidl vine cu o contraofertă incredibilă, aeroterma de 50 de lei!

Catalogul BLACK FRIDAY Kaufland a fost publicat de catre marele lant de hypermarket-uri din Romania, acesta dezvaluind reduceirle care vor fi oferite pentru toti cei care sunt dornici sa cumpere produsele.

15 nov. 2021, 12:39

Kaufland

a dat in mod oficial startul saptamanii BLACK FRIDAY 2021 astazi, unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Romania publicand deja lista de oferte speciale care vor fi disponibile pentru toti clientii. Un nou catalog special a fost deschis de catre cei de la Kaufland pentru saptamana BLACK FRIDAY 2021, astfel ca avem de acum sansa de a cumpara produse care au preturi speciale disponibile pana in data de 21 noiembrie in toata tara.

Păcăleală la Kaufland, atenţie mare de Black Friday la raft, ANPC a dat amenzi mari. Kaufland: Problemele au fost remediate
Kaufland a anuntat inca de saptamana trecuta faptul ca organizeaza un eveniment special pentru BLACK FRIDAY 2021 in Romania, si a publicat unele dintre ofertele pe care le are disponibile incepand de astazi. Puteti vedea mai jos doar cateva dintre ofertele speciale pe care cei de la BLACK FRIDAY 2021 le-au anuntat in mod oficial pentru noi, insa desigur ca mai exista si multe altele care sunt disponibile incepand din momentul de fata in toata tara.

 

Kaufland nu e singurul lant de hypermarket-uri care in aceasta perioada are oferte speciale disponibile pentru clientii sai din toata Romania, astfel ca este posibil sa gasim promotii bune si in alte parti. Desigur ca va trebui sa analizati cu mare atentie ofertele care sunt disponibile in alte website-uri ale lanturilor de hypermarket-uri din tara pentru a vedea daca gasiti ceva la fel de bun precum ofertele de la Kaufland de la BLACK FRIDAY 2021, dar e posibil sa economisiti niste bani, scrie idevice.ro.

Ofertă – bombă de la LIDL pentru toţi şoferii cu maşini vechi! Produsul de doar 200 ron care te scoate din iarna asta fără griji!

De BLACK FRIDAY 2021 cei de la Kaufland au disponibile la reducere o varietate de produse, in principal cele alimentare, insa desigur ca exista si o serie de produse nealimentare pe care oricine le poate cumpara. Important este sa mergeti in magazinele celor de la Kaufland in perioada BLACK FRIDAY 2021 si sa cumparati orice va intereseaza inainte ca aceste oferte sa dispara in totalitate, pentru ca pana anul viitor e cam improbabil ca ele sa reapara.

Separat de ofertele pentru BLACK FRIDAY 2021, Kaufland mai are si alte promotii extrem de bune, in special cele cu Eticheta Galbena, asa ca nu le ignorati nici pe acelea in aceasta perioada din.

Produse utile pentru casă disponibile la Lidl începând de astăzi. Dispozitiv inedit cu LED-uri

Lidl, in contraoferta, a introdus de luni noi produse la raftz, iar printre acestea se numără unele utile pentru casă, dar și în perioada sărbătorilor.

O bandă LED, cu lungime de 5 metri, costă 70 de lei. Aceasta dispune de telecomandă din care utilizatorii pot schimba culoarea luminii sau programa dispozitivul.

Interesantă este și lampa LED Livarno Home pe care o vinde retailerul, începând din 15 noiembrie, la prețul de 100 de lei. Dispozitivul oferă șapte trepte de intensitate a luminii (maximă de 540 lumeni), are o înălțime de 67 de cm și putere de 10 W. Lampa include port USB care poate fi folosit pentru încărcarea altor dispozitive electronice.

Totodată, o stație meteo cu pluviometru, marca Silvercrest, costă 90 de lei. Dispozitivul afișează temperatura exterioară și interioară, dar și cantitatea de precipitații măsurate pentru diferite perioade: actual, ore, zile, săptămâni, luni, ani și total. Stația beneficiază de protecție medie la apă (certificare IPX4).

Lidl vinde, tot în această perioadă, o aerotermă. Produsul costă 50 de lei și poate fi utilizat și ca ventilator. Dispozitivul are protecție împotriva răsturnării și supraîncălzirii. Aeroterma are două trepte de funcționare, 1.000 W și 2.000 W, iar cablul are lungime de 180 cm.

Poate cel mai inedit produs din ofertă sunt ochelarii pentru citit cu LED-uri, marca Auriol. Aceștia vin cu etui, șnur și baterii la pachet. O pereche costă 14 lei.

Pentru cei care se pregetăesc deja pentru sărbătorile de iarnă, Lidl vinde o instalație luminoasă cu steluțe 3D și 10 LED-uri. Dispozitivul dispune de temporizator de 6 ore cu repetare automată zilnică. Instalația are o lungime totală de 16,75 metri, din care o lungime de 10 metri o are cablul de alimentare. În pachet sunt incluse baterii. Instalația poate fi folosită la interior și exterior (beneficiază de certificare IP44). Produsul costă 70 de lei și are garanție extinsă, de 3 ani.