Kaufland le-a pregătit românilor o surpriză de proporții în prag de sărbători. Cine sunt vedetele care îi vor aștepta pe clienți la casele de marcat

Ca în fiecare an, Kaufland le-a pregătit românilor mai multe surprize înainte de Sărbătorile de Iarnă. Reprezentanții companiei s-au gândit ca anul acesta să aducă Magia Sărbătorilor de Iarnă în suletele tuturor românilor printr-o campanie inedită.

29 nov. 2022, 14:13
Kaufland le-a pregătit românilor o surpriză de proporții în prag de sărbători. Cine sunt vedetele care îi vor aștepta pe clienți la casele de marcat

Kaufland le-a pregătit românilor o surpriză de proporții în prag de sărbători. Sărbătorile de iarnă bat la ușă, iar marii retaileri pregătesc foarte multe surprize pentru clienții lor, printre ei se numără și Kaufland care a pregătit o campanie inedită menită să aducă bucurie în sufletele și casele tuturor românilor.

Citește și Kaufland SURPRINDE românii de Sărbători, da GRATUIT vouchere de 500 de lei pentru cumpărături

Este vorba desprte campania „Vedete la casa de marcat Kaufland, de sărbători”, în care sunt implicate șapte vedete de la noi care își doresc să îi ajute pe cei nevoieși cu diverse alimente, dar și pe clienții kaufland pe care îi vor întâmpina la casele de marcat.

„Ultimii ani, deși plini de încercări, ne-au confirmat că binele se face cu mai mult spor în echipă. Sunt mândră că, la Kaufland, am atras în jurul nostru prieteni care împărtășesc cu noi aceleași valori și aceeași dorință de a ajuta.

Anul acesta, le oferim clienților posibilitatea de a lua ei înșiși parte la decizia de alocare de fonduri către cauzele pe care le sprijină. Implicarea noastră comună va face diferența pentru cei care au nevoie de ajutor”, spune Anna Katharina Scheidereiter, CSR Manager, Kaufland România.

 „Vedete la casa de marcat Kaufland, de sărbători”

Această campanie este susținută de mai multe ONG-uri, printre care se află „Salvați Copii”, „Hope and Homes for Children”, „Ajungem MARI” și „Niciodată Singur – prietenii vârstnicilor”. Scopul acestei noi campanii sociale, prin ambasadorii fiecărui ONG, este de a strânge fonduri pentru câte o cauză socială, fie că este vorba de copii sau de vârstnici.

Reprezentanții Kaufland România s-au gândit să vină cu ceva indeit în acest an și să implice în campania lor șapte vedete autohtone, extrem de cunoscute publicului larg din România, pe care să le pună la casele de marcat.

Aceștia „vor fi pe rând casieri la magazinul Kaufland Barbu Văcărescu din capitală”, transmit reprezentanții Kaufland România.

Smiley, Cătălin Botezatu, Eli Neicuț, Codin Maticiuc, Speak și Ștefania și Chef Sam vor fi pe rând casieri la magazinul Kaufland Barbu Văcărescu din capitală, iar suma încasată de la clienții care își vor achita cumpărăturile la respectiva casă de marcat va fi dublată de către companie și donată către cauza aleasă de fiecare ambasador.

În perioada 05 și 20 decembrie, între orele 16:00 – 18:00, o serie de persoane publice din România, implicate activ în campanii umanitare, vor fi pe rând casieri la una dintre casele de marcat ale hipermarketului Kaufland, de pe Bulevardul Barbu Văcărescu nr. 120, București, după cum urmează:

05 decembrie – Smiley – Cauza susținută: Organizația Salvați Copiii;

06 decembrie – Cătălin Botezatu – Cauza susținută: Niciodată singur – prietenii vârstnicilor;

12 decembrie – Eli Neicuț – Cauza susținută: Asociația Ajungem MARI;

13 decembrie – Codin Maticiuc – Cauza susținută: #SpitalePubliceDinBaniPrivați (Fundația Metropolis);

19 decembrie – Ștefania și Speak – Cauza susținută: #SpitalePubliceDinBaniPrivați (Fundația Metropolis);

20 decembrie – Chef Sam – Cauza susținută: Fundația Hope and Homes for Children”, se arată în comunicatul oficial trimis de retailer.

Cei care vor să susțină una dintre campaniile menționate mai sus, trebuie să facă cumpărături în zilele menționate, din magazinele retailerului și în acest fel vor ajuta un copil, o familie, sau un vârstnic, să zâmbească de sărbători.

Citește și Kaufland te pregătește de sărbători. Îți poți înfrumuseța casa de Crăciun cu ajutorul acestor oferte la accesorii și decorațiuni