Kaufland te pregătește de sărbători. Îți poți înfrumuseța casa de Crăciun cu ajutorul acestor oferte la accesorii și decorațiuni

În perioada 23-29 noiembrie, Kaufland vine cu oferte din belșug la decorațiuni, accesorii și dispozitive pentru sărbători.

25 nov. 2022, 08:54
Kaufland te pregătește de sărbători. Îți poți înfrumuseța casa de Crăciun cu ajutorul acestor oferte la accesorii și decorațiuni

Îți prezentăm o selecție, făcută de go4it.ro, a ofertelor Kaufland, cu ajutorul cărora casa ta va arăta ca în povești în preajma sărbătorilor de Crăciun.

Oferte Kaufland de Crăciun

Prelungitor exterior

Dacă vrei să decorezi și fațada locuinței, poți achiziționa un prelungitor pentru exterior, care rezistă la vremea rea. Este disponibil în variante cu trei sau șase prize cu capac. Are un cablu de doi metri lungime și costă 55 de lei. Are o putere maximă combinată suportată de 3.680 W, prelungitorul fiinf potrivit pentru conectarea de instalații, proiectoare cu laser și alte decorațiuni.

Citește și: Kaufland returnează 15% din cumpărături pe cardurile de fidelitate. Ce poți cumpăra din noul catalog de săptămâna aceasta

 

Instalație cu cinci brăduți

Instalația cu cinci prăduți pentru grădină costă 40 de lei. Pachetul este prevăzut cu baterii și țepușe, pentru a fi înfipte în pământ. Dispozitivul are rezistență medie la murdărie și apă (certificare IP44). Există mai multe modele, inclusiv în formă de fulgi de zăpadă.

Instalație solară

Instalația solară cu 100 de LED-uri colorate are o lungime de cinci metri și costă 55 de lei. Este prevăzută cu un panou solar care almentează o baterie cu capacitatea de 1.200 mAh și este certificat IP44.

Citește și: Echipează-ţi maşina de iarnă! Kaufland vine cu oferte de nerefuzat pentru şoferi

Ghirlandă cu LED-uri

Această ghirlandă imită cetina de brad costă 100 de lei și are 80 de LED-uri colorate, fiind rezistentă la temperaturi scăzute.

Instalație țurțuri de gheață

Instalația care imită țurțurii de gheață are o lungime de de 7,7 metri, include 200 de LED-uri cu lumină albă-caldă și costă 60 de lei.