Kaufland vine cu oferte BOMBĂ pentru români. Cele mai căutate produse din această perioadă sunt reduse cu 50%. Va fi bătaie la rafturi

Kaufland a intrat deja în spiritul sărbătorilor de iarnă și le-a pregătit românilor surprize de proporții încă din prima zi a lunii decembrie.

01 dec. 2022, 21:12
Kaufland vine cu oferte BOMBĂ pentru români. Cele mai căutate produse din această perioadă sunt reduse cu 50%. Va fi bătaie la rafturi

Kaufland vine cu oferte BOMBĂ pentru români. Retailerul german a intrat deja în spiritul sărbătorilor de iarnă și le-a pregătit românilor foarte multe surprize încă din prima zi a lunii decembrie.

Citește și Câştigător Chefi la cuţite 2022. Finala sezonului 10, încărcată de tensiuni. Gina Pistol a făcut anunţul-surpriză

Mai sunt doar câteva zile până la Moș Nicolae, iar românii au intrat deja în febra cumpărăturilor cadourilor perfecte pentru cei mici. Astfel, Kaufland s-a gândit să vină în ajutorul clienților săi cu mai multe oferte speciale la cele mai căutate produse din această perioadă.

Moș Nicolae bate la ușă

Kaufland a făcut, joi, 1 decembrie, un anunț extrem de important pentru români, fix de ziua lor. Retailer-ul german s-a gândit să le facă un cadou clienților săi și a redus cu 50% mai multe produse care sunt la mare căutare în această perioadă.

Cum Moș Nicolae se apropie cu pași repezi, iar copii așteaptă cu nerăbdare mult vizatele cadouri, Kaufland s-a gândit să îi dea o mână de ajutor și să îi facă niște reduceri generoase la mai multe jucării de pe rafturile supermarket-urilor sale.

Astfel, începând de joi și până pe data de 6 decembrie Moș Nicolae, dar și părinții care vor să îi dea o mână de ajutor vor avea 50% reducere la jucăriile din Kaufland.

Aceștia nu trebuie să își facă griji că nu vor găsi ceea ce caută pentru că jucăriile din Kaufland, care sunt reduse la preț acoperă toată gama de vârste astfel încât să îndeplinească dorințele tuturor copiilor. Mai mult, cei care sunt interesați de noua ofertă pot găsi pe website-ul retailer-ului german toate jucariile care sunt reduse și le pot achiziționa direct de pe site, după care le pot ridica din supermarket-uri.

Trebuie să precizăm că această ofertă este pentru toată lumea, nu este doar pentru persoanele care au card Kaufland.

Citește și Horoscop 2 decembrie 2022. Atenţie mare la cheltuieli, zi bună pentru socializare