KAZAHSTAN-ROMANIA. Condiţii grele pentru tricolori, decizie importantă luată de gazde

KAZAHSTAN-ROMANIA. Vremea va fi foarte rece, maximum 0 grade Celsius, gazonul este sintetic, iar în tribune vor fi 20.000 de fani ai gazdelor.

10 oct. 2016, 15:30
KAZAHSTAN-ROMANIA. Condiţii grele pentru tricolori, decizie importantă luată de gazde

KAZAHSTAN-ROMANIA. 0 grade Celsius şi lapoviţă – acestea sunt conditiile meteo în care România va juca împotriva Kazahstanului, la Astana, marţi, de la ora 19.00. În consecintţă, organizatorii au decis ca meciul să se dispute cu acoperişul tras. Arena din Astana fost inaugurată în 2009 și a costat 185 de milioane de dolari. Sunt 30.000 de locuri, acoperișul este retractabil și suprafața sintetică.

Luni seara, echipa națională a României a efectuat antrenamentul oficial înaintea meciului cu Kazhstan, partidă care e programată marți, 11 octombrie, de la ora locală 22:00 (19:00 în țară).

KAZAHSTAN-ROMANIA. Înaintea ședinței de pregătire, selecționerul Christoph Daum și mijlocașul Alex Chipciu au participat la conferința de presă premergătoare partidei de mâine seară. „E posibil să apară schimbări în formula de start, ne bucurăm că situația medicală nu ne forțează să le facem. Avem de unde alege. Am deja în minte 8-9 jucători titulari, dar încă nu m-am decis asupra celorlalți. Nu vreau să nominalizez niciun jucător de la adversarii noștri. Echipa Kazahstanului va fi foarte motivată. Fiecare dintre fotbaliștii noștri trebuie să înțeleagă că fiecare meci e ca un joc al supraviețuirii„, a spus Daum.