KAZAHSTAN – ROMANIA LIVE VIDEO: 0-0 (repriza a II-a)

KAZAHSTAN - ROMANIA LIVE VIDEO: Tricolorii” vor să rămână în fruntea grupei E.

11 oct. 2016, 16:20
KAZAHSTAN – ROMANIA LIVE VIDEO: 0-0 (repriza a II-a)

KAZAHSTAN – ROMANIA LIVE VIDEO: România a câştigat categoric în Armenia, scor 5-0, dar Christoph Daum nu ştie dacă va folosi şi împotriva Kazahstanului aceiaşi jucători care au impresionat la Erevan.
Selecţionerul a recunoscut că toţi “tricolorii” sunt apţi din punct de vedere medical, iar orice modificare în primul 11 va fi operată din raţiuni tactice. Christoph Daum nu a folosit acelaşi 11 în niciunul dintre cele două jocuri pe care naţionala le-a jucat în preliminariile Mondialului din 2018.
65 de victorii, 24 de egaluri și 31 de înfrângeri a adunat până acum România în istorie în preliminariile Campionatului Mondial.
“Tricolorii” n-au pierdut în ultimele şase meciuri oficiale disputate în deplasare. Ultimul eșec a fost în Grecia, în noiembrie 2013, în barajul pentru calificarea la Mondialul din 2014.
România s-a calificat întotdeauna la turneul final atunci când a început campania de calificare cu patru puncte după două meciuri, din momentul în care se acordă trei puncte pentru o victorie.

reliminarii CM 2018. Meciul dintre Kazahstan si România poate fi urmarit video live stream aici sau aici