Keanu Reeves, prima ieşire publică alături de noua iubită la 20 de ani după ce fosta sa parteneră şi fiica lui au murit

Keanu Reeves (55 de ani) a apărut alături de iubita lui la un eveniment monden, pentru prima oară în 20 de ani de la dispariţia iubitei şi fiicei sale. 

RomaniaTV.net
05 nov. 2019, 10:11

Keanu Reeves şi Alexandra Grant au venit împreună la Gala LACMA Art + Film, prezentată de Gucci în Los Angeles. Este pentru prima dată când actorul se afişează în public cu o femeie de la tragica pierdere. 

Alexandra Grant este o artistă din Los Angeles. Ea se folosește limbajul și colaborează cu mai mulți scriitori, ca sursă de inspirație pentru sculptură, desen și video. Iubita lui Keanu Reeves este și scriitoare. Cei doi au colaborat pentru cărţile „Ode to Happines” şi „Shadows”, apoi au pus fundațiile unei mici edituri numită „X Artists Books” (XAB).

În 1999, Keanu Reeves a devenit faimos în lumea întreagă pentru rolul inovator din filmul devenit cult, „The Matrix”. Pelicula a strâns o sumă ameţitoare la box office, 463,5 milioane de dolari şi a fost nominalizată la patru premii Oscar. 

Povestea actorului care l-a interpretat pe legendarul „Neo” ascunde momente dramatice peste care Keanu Reeves a reuşit să treacă. 

În 1998, Keanu a cunoscut-o pe Jennifer Syme. S-au îndrăgostit nebuneşte şi, în ’99, Jennifer a rămas însărcinată cu primul lor copil. Din păcate, după 8 luni, bebeluşul lor s-a născut mort. Distruşi în urma acestei tragedii, cei doi s-au despărţit, doar ca peste 18 luni un alt eveniment tragic să aibă loc. Jennifer a murit într-un accident de maşină.

„Durerea îşi schimbă forma, dar nu trece niciodată”, a declarat Reeves pentru revista Parade, în 2006.