Keanu Reeves, unul dintre cei mai sexy actori, a ajuns de nerecunoscut FOTO

Keanu Reeves a fost surprins pe aeroportul din Tokyo, cu un look destul de ravasit.

29 sept. 2015, 15:58

Desi in Statele Unite a fost lansat in urma cu un an, Keanu Reeves isi promoveaza de abia acum filmul „John Wick” in Japonia. Desi stia ca o sa fie asteptat de sute de fani si de zeci de paparazzi pe aeroport, actorul si-a facut aparitia cu un look neingrijit: avea parul ciufulit si parea extrem de obosit, scrie perfecte.ro.

Actorul din Matrix a avut o viata incununata cu succes pe plan profesional, dar plina de tragedii pe plan personal. In 1998 a cunoscut-o pe Jennifer Syme, s-a indragostit de ea, iar un an mai tarziu aceasta a ramas insarcinata. Insa copilul s-a nascut mort, iar cei doi nu au putut trece peste aceasta tragedie si s-au despartit.

In 2001, Syme a murit intr-un accident de masina, fiind sub influenta mai multor droguri. In urma cu cativa ani, acesta a suferit o alta pierdere majora, prietenul sau cel mai bun, River Phoenix ( fratele lui Joaquin Phoenix), fiind victima unei supradoze de droguri. In aceeasi perioada, tatal sau a fost arestat din nou.

In perioada filmarilor celebrei serii „Matrix”, sora sa mai mica a fost diagnosticata cu leucemie, Keanu donadu-si aproximativ 70% din veniturile castigate, spitalelor care lupta in tratarea acestei cumplite boli. Soarta l-a rasplatit, sora sa reusind sa supravietuiasca.