Kelemen Hunor despre Guvernul PNL: „Abia aşteaptă să fie daţi jos”

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, la emisiunea ”Marius Tucă Show”, că liberalii vor guverna, că ”nu au încotro”, deși”abia așteaptă să fie dați jos de la guvernare”. El a mai apreciat că nici PSD nu își dorește să guverneze.

25 mai 2020, 18:04
Kelemen Hunor despre Guvernul PNL: „Abia aşteaptă să fie daţi jos”

Liderul UDMR a spus că PSD, ALDE și ProRomânia pot forma o majoritate, dar nu își doresc să preia guvernarea. „Nu s-au gândit să guverneze până în decembrie 2020. (…) Vor guverna, că n-au încotro. Nu ne-am gândit, nici măcar n-am discutat cu colegii din Parlament (despre o moțiune de cenzură – n.r.). Nu ne-au căutat. În acest moment am impresia că PSD își dorește să guverneze”, a declarat Kelemen Hunor.

 Kelemen Hunor: Guvernul ar merita să fie schimbat, dar pe noi nu ne interesează moţiunea de cenzură

”De moțiune de cenzură vorbesc mai mult cei de la PNL. Ei abia așteaptă să fie dați jos de la guvernare și abia așteaptă să nu mai meargă până la alegeri. În acest moment, PSD, ALDE, PRO România au majoritate. Matematic ei pot guverna dacă vor. Pot forma majoritate. Dar nu cred că doresc acest lucru. Nici măcar USR-ul nu a vrut să intre la guvernare, fiindcă știau că vor pierde dacă vor guverna în această perioadă. Eventual, dacă lucrurile se complică, vom putea vota o moțiune în septembrie și rămâne un guvern cu puteri limitate”, a adăugat liderul UDMR.


loading...