Kelemen Hunor şi-a depus candidatura pentru alegerile prezidenţiale

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, şi-a depus candidatura la alegerile prezidenţiale luni, la Biroul Electoral Central (BEC).

22 sept. 2014, 13:12
Kelemen Hunor şi-a depus candidatura pentru alegerile prezidenţiale

Kelemen Hunor a precizat că a strâns aproape 270.000 de semnături.

‘Cuvântul-cheie în această campanie prezidenţială pentru mine va fi respectul. Vreau o Românie respectată, o Românie puternică, o ţară respectată în Uniunea Europeană şi în această regiune iar eu cred că în acest moment avem toate pârghiile şi atuurile de a deveni un stat puternic în regiune’, a declarat Kelemen Hunor.

În opinia sa, un stat puternic înseamnă comunităţi puternice şi un cetăţean respectat.

ELENA UDREA şi-a înregistrat oficial candidatura la BEC. 400.000 de semnături pentru candidatul PMP

‘Vom milita pentru o Românie puternică, cu regiuni foarte bine definite, cu identităţi regionale foarte clare, deci regiuni puternice, comunităţi puternice, familii puternice şi oameni competenţi. Cred că România are nevoia de a investi în cultură, educaţie, cercetare, infrastructură, pentru că toate statele care au asigurat pentru cetăţeni prosperitate, toate ţările din Uniunea Europeană şi nu numai care au un nivel de trai ridicat au investit în aceste domenii şi au devenit competente’, a afirmat Kelemen Hunor.

Potrivit acestuia, competitivitatea rămâne în continuare extrem de importantă pentru Uniunea Europeană iar statele care sunt respectate, puternice pe parcursul secolului al XX-lea au găsit soluţii pentru problema majoritate-minoritate.

CĂLIN POPESCU TĂRICEANU şi-a depus candidatura pentru Cotroceni. Fostul premier a strâns 279.000 de semnături