Kelly din Beverly Hills are un nou iubit. Vezi PRIMELE FOTOGRAFII cu cei doi

Jennie Garth, devenită celebră pentru interpretarea rolului Kelly din serialul "Beverly Hills 90210", are o nouă relaţie după ce a divorţat de soţul său, Peter Facinelli.

09 sept. 2013, 12:45
Kelly din Beverly Hills are un nou iubit. Vezi PRIMELE FOTOGRAFII cu cei doi

Actriţa în vârstă de 41 de ani a făcut publică relaţia cu Michael Shimbo, un cunoscut CEO în domeniul internetului, pe data de 25 august, cu ocazia unui eveniment organizat în Los Angeles, potrivit Mediafax.

Sursa foto: Hepta

Duminică, cei doi au fost suprinşi alături de două dintre fiicele actriţei, care au participat la un antrenamentul de fotbal. Cei doi păreau foarte familiari şi fericiţi.

Sursa foto: Hepta

Jennie Garth a divorţat în iunie 2013 de soţul ei, Peter Facinelli, cu care a avut un mariaj de 11 ani. Jennie Garth şi Peter Facinelli au împreună trei fiice – Luca, în vârstă de 14 ani, Lola, în vârstă de nouă ani, şi Fiona, în vârstă de cinci ani. Cei doi s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru lungmetrajul de televiziune „Un Unfinished Affair”, din 1996, şi s-au căsătorit în anul 2001.

Jennie Garth a devenit celebră graţie rolului Kelly Taylor din serialul TV „Beverly Hills, 90210”. Actriţa americană a mai fost căsătorită o dată, cu Daniel Clark, în perioada 1996 – 1998. Căsătoria cu Jennie Garth a fost primul mariaj pentru Peter Facinelli.