Kempes revine pe scenă cu o trupă nouă, Resident Ex VIDEO

Ovidiu Kempes, vocea de aur a rock-ului românesc, a revenit în ţară şi va urca din nou pe scenă alături de noua sa trupă, Resident Ex. Alături de alţi doi membri ai trupei, Kempes a venit la România TV şi a vorbit în exclusivitate despre planurile de viitor ale formaţiei.

RomaniaTV.net
16 sept. 2012, 20:02
Kempes revine pe scenă cu o trupă nouă, Resident Ex VIDEO

Ovidiu Kempes este acum membru al grupului Rezident Ex, o trupă ce reuneşte instrumentişti ai scenei rock interne şi internaţionale. Iubirea faţă de rock l-a făcut pe Kempes să revină în ţară după nouă ani şi să urce din nou pe scenă.

„Nu ştiam reacţia publicului faţă de noi, iar reacţiile au fost peste aşteptări. Dorul de muzica m-a făcut să revin. Nu partea financiară. Pentru mine înseamnă doar să cânt, e cel mai important lucru pentru mine”, a spus Ovidiu Kempes.

Tavi Iepan, şi el fost membru al trupei Cargo, dar şi neamţul Matthias Lange, fost chitarist în trupele Sinner şi Metalium, s-au alăturat lui Kempes, în dorinţa acestuia din a face din Resident Ex o emblemă a rockului românesc.

„Eu şi Tavi ne cunoaştem din Hamburg. Amândoi cântăm, facem muzică, cântăm la chitară. Tavi mi-a arătat nişte melodii, iar când s-a ivit proiectul cu Kempes, am fost invitat să particip. Am fost interesat şi mi-a plăcut foarte mult momentul în care am venit aici şi felul în care a reacţionat publicul. Mă simt foarte bine aici”, a spus Matthias Lange.

Concertul din 21 septembrie este singura apariţie a Rezident Ex în Bucureşti. În prezent este în lucru primul album al trupei, care va include piesele compuse de Tavi Iepan, în perioada de început a trupei Cargo.