Keo o ironizează pe Andreea Bălan. Vezi ce spune AMANTA lui despre relaţia cu cântăreţul

Keo şi Andreea Bălan au decis să se despartă după o relaţie frumoasă ce a durat 8 ani. Vizibil emoţionată, Alexandra sau Misty, aşa cum este cunoscută publicului, cea cu care Keo a înşelat-o pe Andreea Bălan, a declarat că nu are regrete.

08 mai 2014, 19:13
Keo o ironizează pe Andreea Bălan. Vezi ce spune AMANTA lui despre relaţia cu cântăreţul

După dureroasa despărţire, Keo a început să vorbească numai la superlativ de Andreea Bălan. Cu toate acestea, în glasul lui se poate simţi o oarecare urmă de ironie.

Sunt un om liber, 8 ani de zile au fost plini numai de dragoste şi mă gândesc cu drag la clipele acelea. Îi doresc Andreei sănătate şi să fie fericită. Este extraordinară, ea e cea mai frumoasă şi cea mai tare şi talentată artistă din România” a spus Keo, la o emisiune TV.

Citeşte şi Andreea Bălan a izbucnit în lacrimi în direct: Durerea mea este că mama lui Keo a ştiut de această relaţie

Misty a refuzat însă să dea detalii despre relaţia ei cu Keo. Mai mult, cu lacrimi în ochi a repetat de nenumărate ori că îi apreciază pe Andreea Bălan şi Keo. Deşi iniţial a spus că nu regretă nimic, tânăra a recunoscut că îi pare foarte rău că este implicată într-un scandal.

Nu am niciun regret! Îmi pare rău de situaţie, ce să zic? Îmi plac mult Andreea şi Keo. Nu sunt obişnuită cu toată agitaţia asta şi chiar mă nelinişteşte. Avem dreptul toţi la o viaţă privată. Eu vreau să stau să-mi văd de treaba mea şi nimic mai mult. Oamenii ăstia doi fac lucruri extraordinare şi ar trebui să-i promovaţi pentru asta. Eu îi apreciez pe amândoi, fac lucruri unice. Există doar un Keo şi doar o Andreea Bălan. Mereu m-am ferit de scandaluri, îmi pare rău că până la urmă tot am ajuns cumva aici„, a spus Misty, în cadrul emisiunii „Acces direct”.

Citeşte şi Andreea Bălan rupe COMPLET relaţiile cu KEO