Keo şi Misty nu se mai pot ascunde. Vezi unde şi-a făcut blonda tatuajul care le dă de gol relaţia

Niciunul nu recunoaşte că între ei ar fi ceva mai mult decât o relaţie strict profesională, dar semne sunt destule. Au încercat să se ferească de ochii lumii, însă unele detalii i-au dat de gol.

17 apr. 2014, 09:03

La prima vedere, cuvintele inscripţionate pe trupul senzual al Alexandrei Pavel nu au nimic dubios, doar că litera O este înlocuită de o inimioară, scrie antenastars.ro. Aşa că traducerea mai exactă, confirmată şi de apropiaţi, ar fi „Totul este să-l iubesc pe K”. Să vină litera K de la numele lui Keo? Mai mult ca sigur! Este imposibil să fie o simplă coincidenţă, mai ales că surse din anturajul blondei care i-a luat locul Andreei Bălan spun că Misty se visa iubita lui Keo încă din vremea în care lucrau împreună pentru primul ei single.

Citeşte şi Andreea Bălan a fost la un pas să se „păruiască” cu Alexandra Pavel, AMANTA lui KEO

Deşi acum nu recunoaşte nici în ruptul capului dragostea ce i-o poartă artistului, Misty a tot postat pe pagina ei de pe o reţeade socializare imagini în care-şi arată tatuajul buclucaş. Semnul ingenios nu a fost depistat până acum, pentru că doar prietenii ei apropiaţi ştiau semnificaţia mesajului.