Keo şi Misty şi-au spus ADIO: „Ne-am despărţit pentru că…”

După ce a înşelat-o pe Andreea Bălan cu blonda Misty, acum Keo s-a despărţit şi de aceasta. Cei doi şi-au spus "adio" după numai două luni de când şi-au oficializat relaţia.

26 aug. 2014, 19:29
Keo şi Misty şi-au spus ADIO: „Ne-am despărţit pentru că…”

Atunci cand a aflat ca este inselata cu Alexandra Pavel, Andreea Balan a pus punct relatiei de sapte ani pe care o avea cu Keo si si-a vazut mai departe de viata. Chiar daca acesta si-a cerut scuze, blonda nici nu a vrut sa auda, neputandu-l ierta pentru durerea pe care i-a provocat-o, scrie cancan.ro.

Citeşte şi Keo şi amanta cu care a înşelat-o pe Andreea Bălan, prinşi în parc în toiul nopţii FOTO

Acum, destinul pare ca ii face dreptate. La doar doua luni de cand si-au oficializat relatia, Keo si Misty au ajuns la final. Cei doi si-au spus „adio”, in ciuda faptului ca au trecut peste nenumarate probleme si piedici pentru a fi impreuna. In tot acest timp, in care fostul iubit sufera din nou din dragoste, Andreea Balan este mai fericita ca oricand.

Da, este adevarat! Ne-am despartit pentru ca, din pacate, nu a functionat asa cum ne doream nici pentru unul, nici pentru celalalt. Inertia celor opt ani petrecuti alaturi de Andreea au contat mult in acest sens„, a spus Keo.

VEZI şi Cum arată rivala Andreei Bălan fără nimic pe sub tricou. Foto HOT cu Misty