Keşeru a semnat pe doi ani şi jumătate cu Steaua. Vezi primele sale declaraţii

Atacantul Claudiu Keşeru, care şi-a reziliat înţelegerea cu formaţia franceză SC Bastia, a semnat, joi, un contract valabil două sezoane şi jumătate cu Steaua şi a efectuat deja primul antrenament alături noii săi coechipieri. El va fi prezentat oficial vineri, iar duminică va pleca în primul cantonament al iernii, în staţiunea spaniolă Marbella.

09 ian. 2014, 18:30
Keşeru a semnat pe doi ani şi jumătate cu Steaua. Vezi primele sale declaraţii

Atacantul Claudiu Keşeru a declarat, joi, după ce a semnat un contract pe doi ani şi jumătate cu Steaua, că îşi dorea să evolueze pentru o echipă care se bate pentru câştigarea titlului, dar şi să evolueze în cupele europene.

Îmi doream să joc pentru o echipă care se bate cu şanse reale la câştigarea campionatului şi a Cupei. Steaua se luptă mereu cu şanse reale la câştigarea tuturor competiţiilor interne. În plus, de vreo doi-trei ani mă gândesc la ideea de a juca într-o cupă europeană, în special în Liga Campionilor„, a spus Keşeru.

Claudiu Keşeru a afirmat că în vară nu s-a putut transfera la Steaua, pentru că se înţelesese deja cu cei de la SC Bastia, dar în această iarnă a decis să accepte oferta campioanei României. „Am ţinut legătura cu Mihai Stoica din vară şi până acum, dar momentul în care acesta m-a căutat să vorbească despre un interes concret a picat foarte bine pentru mine. Situaţia mea la Bastia nu era aşa cum îmi doream, am decis să discut cu Steaua şi să dau curs ofertei.

Înca din vară îmi încolţise ideea de a veni, dar am fost nevoit să refuz atunci, fiindcă apucasem să bat palma cu cei de la Bastia. În momentul în care am fost sunat din nou, am considerat că este un semn şi a fost ceva normal să dau curs ofertei. Când nu ai ofertă concretă, poţi spune că te mai gândeşti, dar când Steaua a venit cu ceva concret, m-am «înmuiat» şi am decis, fără să mai stau pe gânduri, să semnez„, a completat Keşeru.

Claudiu Keşeru îşi doreşte să fie decisiv în cât mai multe partide şi le promite fanilor că vor vedea tot timpul detereminare din partea sa. „Îmi doresc foarte mult să aduc un plus echipei, pentru a ajuta Steaua să câştige cât mai multe trofee. Sper să mă adaptez cât mai repede în lot şi să pot să mă exprim cât mai repede la potenţial maxim. Vor vedea determinare în orice moment, o dorinţă extraordinară de a fi util echipei şi de a înscrie. Sper să am ocazia să fiu decisiv de multe ori, atât cu goluri, cât şi cu pase de gol„, a explicat Keşeru.

Internaţionalul român de 27 de ani, care a mai jucat la echipele FC Bihor, FC Nantes, Libourne, Tours, Angers, va purta la Steaua tricoul cu numărul 28.

Citeşte şi „Prinţul” Cristea a ajuns pe drumuri. A fost dat afară de la Steaua