Kevin Spacey, pus sub acuzare pentru agresiune sexuală. Va fi judecat pentru patru capete de acuzare

Serviciul de Procuratură al Coroanei din Marea Britanie a anunţat, joi, că a autorizat acuzaţii penale împotriva actorului Kevin Spacey pentru patru capete de acuzare de agresiune sexuală împotriva a trei bărbaţi.

26 mai 2022, 19:03
Kevin Spacey, pus sub acuzare pentru agresiune sexuală. Va fi judecat pentru patru capete de acuzare

Kevin Spacey a fost, de asemenea, acuzat că a determinat o persoană să se angajeze în activităţi sexuale penetrante fără consimţământ. Acuzaţiile urmează unei analize a dovezilor adunate de Poliţia Metropolitană în cadrul anchetei sale”, a declarat Rosemary Ainslie, şeful Diviziei Speciale de Crimă CPS.

Kevin Spacey, recompensat cu două premii Oscar pentru rolurile din „The Usual Suspects” şi „American Beauty”, a fost înlăturat din distribuţia „House of Cards” (Netflix), în noiembrie 2017, odată cu izbucnirea scandalului sexual. Cel puţin 20 de bărbaţi l-au acuzat de hărţuire, agresiune şi comportament neadecvat.

Citeşte şi Elon Musk, în mijlocul unui scandal sexual uriaş. Miliardarul e acuzat de hărţuire, i-a promis un cal unei angajate, în schimbul unui masaj erotic

În 2018, a fost pus sub acuzare pentru atentat la pudoare, în Nantucket Island (Massachusetts), asupra unui minor. Actorul a pledat nevinovat, iar acuzaţiile au fost retrase ulterior, după ce presupusa victimă a renunţat la procesul civil.

În acelaşi context al acuzaţiilor de hărţuire, în toamna anului trecut un mediator a decis ca Spacey să plătească aproape 31 de milioane de dolari studioului care a realizat serialul de succes al Netflix „House of Cards”, pentru încălcarea contractului, în urma acuzațiilor de hărțuire sexuală aduse actorului american.

Citeşte şi Florin Zamfirescu, profesorul care a introdus orele de nuditate la UNATC, îl taxează pe Tudor Chirilă. Ce făcea solistul trupei Vama în facultate


loading...
Partenerii noștri