Khabib Nurmagomedov a pierdut mai multe rude din cauza coronavirusului. Tatăl său este în stare critică

Luptătorul MMA Khabib Nurmagomedov a declarat că tatăl său este în stare critică, infectat cu coronavirus, şi că a pierdut mai multe rude din cauza Covid-19, relatează The Guardian.

RomaniaTV.net
19 mai 2020, 15:50
Khabib Nurmagomedov a pierdut mai multe rude din cauza coronavirusului. Tatăl său este în stare critică

Abdulmanap Nurmagomedov a jucat un rol important în cariera lui Khabib şi şi-a încurajat fiul de când era mic să devină luptător. Khabib este neînvins în 28 de confruntări la profesionişti.

„S-au scris multe în mediul online despre tatăl meu. În acest moment, tatăl meu este în spital. Este în stare critică din cauza acestui virus. I-a afectat inima, pentru că anul trecut a fost operat acolo şi acum i-au mai făcut o operaţie. Este într-o situaţie foarte dificilă, foarte dificilă. Îi cerem lui Allah să-l readucă la noi”, a afirmat Nurmagomedov într-un dialog pe Instagram.

El a precizat că mai mulţi membri ai familiei sale au fost profund afectaţi de coronavirus. „În cazul meu, din familia mea s-au îmbolnăvit mai mult de 20 de oameni. Mai mult de 20 de oameni erau la terapie intensivă. Şi mulţi dintre ei nu mai sunt printre noi. Au murit multe cunoştinţe, mulţi părinţi. Ne este greu tuturor”, a adăugat luptătorul.

Luni, unele jurnale au scris că Abdulmanap Nurmagomedov ar fi în comă indusă, iar altele că a suferit un atac de cord sau un accident vascular cerebral.