Kim Christensen: Steaua a deschis scorul cu mare noroc, e frustrant să fim eliminaţi astfel

Dezamăgire mare la FC Copenhaga. "Suntem extrem de dezamăgiţi, e greu de descris în cuvinte supărarea noastră", a spus mijlocaşul Nicolai Jorgensen.

RomaniaTV.net
06 dec. 2012, 21:22
Kim Christensen: Steaua a deschis scorul cu mare noroc, e frustrant să fim eliminaţi astfel

Portarul echipei FC Copenhaga, Kim Christensen, a declarat, joi seară, după remiza cu Steaua, scor 1-1, că elevii lui Laurenţiu Reghecampf au deschis scorul cu mare noroc şi că este frustrant pentru el şi colegii săi să fie eliminaţi astfel din Liga Europa.

„Steaua a deschis scorul cu mare noroc şi e frustrant să fim eliminaţi în acest fel”, a spus Christensen, citat de site-ul oficial al clubului danez.

Mijlocaşul Nicolai Jorgensen a afirmat că în vestiar a fost supărare mare după ratarea calificării. „Suntem extrem de dezamăgiţi, e greu de descris în cuvinte supărarea noastră. Nu am nicio explicaţie pentru faptul că nu am putut să câştigăm, poate după ce voi vedea înregistrarea meciului. Nu-mi dau seama ce s-a întâmplat, nu am fost suficient de buni”, a spus Jorgensen.

Fundaşul Pierre Bengtsson s-a declarat dezamăgit de rezultat: „E o mare dezamăgire, am jucat cum trebuie când am fost în superioritate şi ne-am creat câteva şanse care ar fi putut decide meciul. Dar Steaua a marcat şi a fost dificil să mai recuperăm”.

Mijlocaşul Rurik Gislason a precizat că echipa sa trebuia să aibă o cu totul altă atitudine în prima repriză. „În partea a doua ne-am revenit, am avut ocazii, dar ei au fost cei care au condus. Steaua n-a avut nicio ocazie în repriza a doua, singura pe care a avut-o a finalizat-o”, a spus Gislason.

Formaţia Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, joi, în deplasare, scor 1-1 (0-0), cu echipa daneză FC Copenhaga, într-un meci din ultima etapă a grupei E a Ligii Europa, şi s-a calificat în 16-imile de finală ale competiţiei, ocupând primul loc în clasament.

Golurile au fost marcate de Rusescu ’73 pentru Steaua, respectiv Vetokele ’87 pentru FC Copenhaga.

Din grupa E a mai acces în 16-imile Ligii Europa echipa germană VfB Stuttgart.