Micul dictator care a speriat lumea: Conducea MAŞINA de la 7 ani şi asculta BEATLES

Kim Jong Un declară sus şi tare război Vestului, dar dictatorul nord coreean este de fapt obsedat de stilul de viaţă european şi american, susţine cineva care îl cunoaşte de când era copil. 

26 apr. 2013, 06:36
Micul dictator care a speriat lumea: Conducea MAŞINA de la 7 ani şi asculta BEATLES

Kenji Fujimoto, care a servit ca bucatarul personal al tatălui lui Kim, Kim Jong Il, timp de 13 ani, a dezvăluit că despotul, care are acum 30 de ani, este un fan al formaţiei Beatles și dorește să arate ca Jean-Claude Van Damme, potrivit DailyMail.

Kim, de asemenea, bea vin Bordeaux, fumează ţigări Cartier mentolate și conduce un Mercedes în jurul palatului său, de când avea doar șapte ani.

Kenji Fujimoto l-a cunoscut pe Kim pentru mai mult de două decenii după ce a fost angajat pentru a găti delicatese din Japonia natală pentru Kim Jong Il, în 1988. El a reușit să dezerteze în 2001 după ce a minţit că vrea să facă o călătorie în Japonia natală pentru a căuta un tip rar de arici de mare, și de atunci a scris o serie de cărți despre regimul nord-coreean.

Kenji a declarat că, deşi Kim Jong Un a emis o serie de amenințări apocaliptice îndreptate spre Vest, lui îi place să se complacă în luxul refuzat cetăţenilor săi, majoritatea muritori de foame.

Țigarile preferate ale liderului nord coreean sunt ţigările Cartier mentolate, în timp ce băutura lui preferată este  Bordeaux – spre deosebire de tatăl său, care a baut  atât de mult coniac scump încât a fost considerat a fi unul dintre cei mai buni clienți ai brandului Hennessy.

El se bucură, de asemenea, de hit-urile la Hollywood, și Beatles sunt trupa lui preferată din Vest.

Un film a avut, în mod special, un mare impact asupra lui Kim: un film de karate cu Jean-Claude Van Damme l-a inspirat să meargă la sală, ca să arate la fel ca actorul belgian.

„Kim a început să cumpere echipamente de fitness și şi să ia suplimente de proteine”, a explicat Kenji.

Când viitorul lider era copil, a învățat cum să conducă un Mercedes și îl lua adesea pentru plimbări în jurul palatului prezidențial.

 „El o conduce perfect de când are șapte ani”, a declarat domnul Fujimoto. „Au făcut un scaun special pentru el, pentru că nu putea să ajungă la pedale.”

Kenji – care foloseste un pseudonim – a făcut dezvăluiri şi despre fostul dicator Kim Jong Il, tatăl lui Kim Jong Un, care a murit în 2011. Bucătarul susţine că lui Kim Jong Il îi plăcea peștele atât de proaspăt, astfel încât încă să se mişte în farfurie atunci când îi era servit.

De asemenea, el a povestit şi că despotul instabil ordona personalului său să danseze cu fete sumar îmbrăcate, și susţine că acesta a fost căsătorit cu una dintre dansatoarele exotice.

Kenji Fujimoto a reușit să scape din Coreea de Nord arătându-i lui Kim un videoclip cu un program de gătit japonez care arăta un fel de mâncare cu arici de mare, şi l-a convins pe dictator să-i permită să călătorească în Japonia, într-o încercare de a recrea felul de mâncare.

Cu toate acestea, el a revenit în țară anul trecut și a fost fotografiat îmbrăţişându-l pe Kim Jong Un, pe care îl ştia de când era un copil. Kenji susţine că situația din Coreea de Nord s-a îmbunătățit de când a plecat.

 Kim Jong Un a pus Occidentul într-o stare de alertă ridicată în ultimele săptămâni, ameninţând că va lansa atacuri nucleare asupra Coreei de Sud, Statelor Unite și Europei.