Kim Jong-Un, BATJOCORIT într-un clip devenit VIRAL. Liderul nord-coreean a TURBAT de nervi VIDEO

Liderul nord-coreean Kim Jong-Un încearcă să convingă China să oprească difuzarea unui filmuleţ satiric, în care - prin intermediul unor tehnici digitale - este înfăţişat dansând, fugind, lovit în partea dorsală de o rachetă sau primind o palmă de la preşedintele american, Barack Obama, scrie luni Huffington Post. Clipul, care are o muzică antrenantă, este disponibil pe Youtube şi a fost creat de un chinez pe nume Zhang din oraşul Suzhou.

RomaniaTV.net
21 iul. 2014, 15:20
Kim Jong-Un, BATJOCORIT într-un clip devenit VIRAL. Liderul nord-coreean a TURBAT de nervi VIDEO

Oficialii nord-coreeni susţin că materialul video „compromite grav demnitatea şi autoritatea lui Kim”, a indicat ziarul sud-coreean Chosun Ilbun.

 

În mod evident, comentează publicaţia britanică, China nu îl poate ajuta, deoarece odată ce un material ajunge pe internet, el va rămâne on-line pentru totdeauna. De asemenea, adaugă Huffington Post, Kim nu pare la curent cu una din regulile de aur ale internetului, conform căreia, „cu cât urăşti mai mult ceva, cu atât acel ceva devine mai puternic”.

Filmuleţul nu este însă singurul care a atras mânia Phenianului. Nord-coreenii au ameninţat recent cu un „răspuns ferm şi fără milă” la viitorul film al lui Seth Rogan şi James Franco, „Interviul”, pe care l-au calificat drept „act flagrant de terorism”.