Kim Kardashian a intrat în premieră în Topul Forbes. Ce avere are vedeta

Kim Kardashian și-a sporit substanţial averea în ultimele luni, potrivit Forbes. În octombrie 2020, vedeta avea o avere evaluată la 780 de milioane de dolari.

07 apr. 2021, 08:26
Kim Kardashian a intrat în premieră în Topul Forbes. Ce avere are vedeta

Kim Kardashian a intrat în premieră în Topul Forbes. Averea vedetei provine în special din brandului de produse de înfrumuseţare KKW Beauty şi din linia de lenjerie modelatoare SKIMS, precum şi din câştigurile pe care le-a obţinut în urma apariţiilor televizate.

Kim Kardashian a intrat în premieră în Topul Forbes

Averea lui Kim Kardashian a înregistrat un salt în ultimele luni, potrivit Forbes. În octombrie anul trecut, vedeta avea o avere evaluată la 780 milioane de dolari. Forbes a apreciat veniturile provenind din KKW Beauty la aproximativ 500 de milioane de dolari, iar cele din SKIMS la 225 de milioane de dolari. Acum doi ani, sora ei vitregă, Kylie Jenner, a fost inclusă de Forbes în topul miliardarilor după succesul brandului ei de cosmetice.

Kim Kardashian divorţează de Kanye West după 7 ani de căsnicie

În aprilie 2020, Forbes a anunţat că soţul lui Kim Kardashian, rapperul şi antreprenorul Kanye West, de care vedeta de reality-show a cerut oficial divorţul în acest an, devenise miliardar, cu o valoare a averii nete estimată la 1,3 miliarde de dolari. Kanye West a trimis ulterior un mesaj către Forbes, susţinând că cifra ar fi mult mai mare. „Nu este un miliard. Sunt 3,3 miliarde, pentru că nimeni de la Forbes nu ştie să numere”⁣, a spus Kanye West.

Luna trecută, Bloomberg a scris că valoarea netă a averii lui West ar putea depăşi în prezent 6 miliarde de dolari.