Kim Kardashian a izbucnit în lacrimi după ce a aflat că suferă de o boală gravă

Kim Kardashian a izbucnit în lacrimi când a fost anunţată că un test de anticorpi a ieşit pozitiv şi că ar putea avea lupus, un moment care a fost transmis în direct la începerea noului sezon al emisiunii sale de reality show, relatează EFE.

10 sept. 2019, 12:36
Kim Kardashian a izbucnit în lacrimi după ce a aflat că suferă de o boală gravă

Kim Kardashian dezvăluise anterior că suferă de mai mult tip de diferite simptome legate de artrită, una din consecinţele cele mai comune provocate de lupus, scrie stirileprotv.ro.

Citeşte şi Kim Kardashian a dat lovitura! Prima apariţie publică a celor trei copii împreună. Vedeta, din nou pe coperta unei reviste FOTO

Însoţită de sora sa, Kylie Jenner, vedeta a povestit că o dureau articulaţiile, avea dureri de cap şi oboseală generalizată, relatează Agerpres.

Judecând după simptome, ea a crezut că suferă de artrită reumatoidă, prin urmare a decis să se adreseze unui profesionist.

După cum a povestit chiar ea în emisiune, şi-a contactat medicul şi după ce a făcut nişte teste medicale i s-a comunicat că analizele de sânge au relevat anticorpi asociaţi bolii lupus şi artritei reumatoide.