Kim Kardashian a dat lovitura! Prima apariţie publică a celor trei copii împreună. Vedeta, din nou pe coperta unei reviste FOTO

Kim Kardashian a reuşit să dea din nou lovitura după ce revista Vogue a ales să o pună pe coperta ultimului număr, alături de cei trei copii, la aproape cinci ani de la ultima apariţie de răsunet când a fost pozată în rochia de nuntă, alături de Kanye West.

RomaniaTV.net
11 apr. 2019, 09:59

Ultimul material cu diva americană este intitulat „Trezirea lui Kim Kardashian West”, şi pune accent pe viața de zi cu zi, inclusiv pe maternitate, pe căsătoria cu Kanye și planurile sale de a studia Dreptul, scrie Daily Mail.

Starleta de 39 de ani a fost fotografiată alături de cei trei copii ai săi – North, de cinci ani, Saint, de trei și Chicago, de doar 13 luni, aceasta fiind prima apariție împreună în paginile unei reviste, a celor trei.

Kim a fost fotografiată în portocaliu, într-o bucătăria modernă cu design din oțel inoxidabil, alături de micuții ei.

Imaginea a fost realizată de Mikael Jansson şi surprinde haosul organizat al gospodăriei kardashiene; interioarele de lux se îmbină cu viața familială agitată și jucăriile scumpe.