Kim Kardashian a slăbit spectaculos după naştere. Vedeta şi-a dezvăluit secretul FOTO

Kim Kardashian a născut în urmă cu doar 4 luni, însă a reuşit să slăbească spectaculos. Mândră de noile sale forme, Kim adoră să se îmbrace acum în alb.

31 oct. 2013, 21:10
Kim Kardashian a slăbit spectaculos după naştere. Vedeta şi-a dezvăluit secretul FOTO

Kim Kardashian a dezvăluit în cadrul emisiunii lui Jay Leno că a slăbit de când a născut, în iunie, până acum 22 de kilograme, urmând dieta Atkins.

„Pot să vă spun sincer că a fost cea mai mare provocare a vieţii mele”, a spus Kim, precizând că dieta Atkins a funcţionat pentru ea. Ea a mai încercat această dietă când era la colegiu.

Kim a mai spus că criticile „ridicole” primite pentru că s-a îngrăşat în timpul sarcinii au fost extrem de dureroase. „M-a durut sufleteşte. A schimbat felul în care sunt în public. Am încercat să duc o viaţă cât mai privată”, a mai spus starleta.

Vedeta a precizat că s-a umflat foarte mult în timpul sarcinii din cauza unei condiţii denumite pre-eclampsie, foarte periculoasă, întrucât creşte tensiunea. Din cauza acestei condiţii, Kim Kardashian a fost nevoită să nască prematur, cu cinci săptămâni înainte de termen.