Imaginile pe care le aştepta toată lumea. Cum a reacţionat Kim Kardashian când a fost cerută de soţie VIDEO

Kim Kardashian a arătat lumii întregi inelul cu diamant imens primit de la Kanye West odată cu cererea în căsătorie. Acum, o înregistrare video a momentului în care starleta a fost surprinsă de Kanye cu marea întrebare face înconjurul lumii.

RomaniaTV.net
24 oct. 2013, 10:31
Imaginile pe care le aştepta toată lumea. Cum a reacţionat Kim Kardashian când a fost cerută de soţie VIDEO

Kanye West a pregătit în amănunt momentul în care a cerut-o în căsătorie pe Kim Kardashinan. Marele moment a avut loc pe un stadion din San Francisco, unde Kanye a adus şi o orchestră care să-i cânte iubitei sale de ziua sa de naştere.

Kanye a dus-o pe Kim chiar pe gazon înainte de a îngenunchea în faţa ei şi de a-i pune inelul de logodnă pe deget, în momentul în care pe monitorul gigantic de pe stadion a apărut mesajul „Te rog, căsătoreşte-te cu mine!”.

CITEŞTE ŞI: Kim Kardashian s-a pozat în costum de baie, prima dată după naştere. Vezi o FOTOGRAFIE RĂVĂŞITOARE

După cum se poate vedea pe înregistrare, Kim Kardashian a fost copleşită de emoţie în momentul în care l-a văzut pe Kanye că îngenunchează în faţa ei, iar după ce acesta i-a pus inelul de logodnă pe deget l-a sărutat cu foc, chiar înainte ca familiile şi prietenii să năvălească şi ei pe teren, pentru a-i felicita şi pentru a destupa sticlele de şampanie.

CITEŞTE ŞI: Gafă vestimentară la Kim Kardashian: A purtat o rochie cu vedere la zonele intime FOTO


loading...
Partenerii noștri