Kim Kardashian, decizie ŞOCANTĂ pentru fiica ei

Kim Kardashian negocieză cumpărarea insulei Tortuga din Venezuela, pentru 5 milioane de dolari. Pe acea insula Kim vrea să îi construiască fiicei sale, North, un parc de distracţii.

RomaniaTV.net
18 nov. 2014, 15:32
Kim Kardashian, decizie ŞOCANTĂ pentru fiica ei

Kim Kardashian doreşte să achiziţioneze o insula care să-i poarte numele. Zvonul a apărut într-o renumită revistă australiană.

Totodată, Richard Vanhoff, directorul agenţiei de imobiliare „Coldwell Banker”, a declarat că într-adevăr este cineva foarte înstărit care ar dori să cumpere insula, dar nu a dat niciun nume.

„Pot spune că sunt în negocieri cu nişte străini. Este cineva cu un nume sonor, însă nu pot da nume. Nu pot spune daca este vorba despre Kanye West, Kim Kardashian sau preşedintele Obama”, a declarat Vanhoff.

Insula Tortuga este situată în apropiere de Venezuela şi are o întindere de 9,41 de hectare. De asemenea, insula dispune de o multitudine de grădini tropicale, de o locuinţă modernă cu patru camere, de un dig şi de un aeroport pentru elicoptere.

Înainte insula a mai fost dorită de vedete precum: Julia Roberts, Clive Palmer şi Geoffrey Edelsten.

Citeşte şi Kim Kardashian, FOTOGRAFIATĂ GOALĂ din cap până în picioare. Imagini EXPLICITE cu cel mai dorit FUND din lume