Kim Kardashian, ÎNSĂRCINATĂ în 4 luni, a POZAT GOALĂ pe Instagram

Însărcinată pentru a doua oară, Kim Kardashian nu se sfieşte să arate întregii lumi că o femeie ce urmează să dea naştere unui copil nu este la fel de frumoasă ca şi un fotomodel.

RomaniaTV.net
13 aug. 2015, 12:18

Kim Kardashian este tare nerăbdătoare să îşi strângă la piept cel de-al doilea copil, dar până atunci vedeta se luptă cu răutăţile celor care o critică pentru felul în care arată.

Renunţând la inhibiţii şi necerând vreo sumă de bani, Kim Kardashian şi-a surprins fanii de pe Instagram cu câteva fotografii nud, care demonstrează că este însărcinată şi că nu este atât de grasă, cum au spus unele persoane. Pentru că fotografia a avut impactul dorit, fanii au răsplătit-o cu 2 milioane de like-uri.

Kim Kardashian a dus limitele industriei fashion la un alt nivel: S-a fotografiat ca o piţipoancă FOTO

„Mai întâi spun despre mine că sunt prea slabă, aşa că sigur păcălesc lumea. Apoi spun că sunt prea grasă, aşa că sigur păcălesc lumea. În unele zile sunt pozată înainte să mănânc şi par mai slabă, iar în alte zile sunt fotografiată imediat după masă şi par mai grasă.

Cred că mă cunoaşteţi îndeajuns de bine să ştiţi că aş fi spus dacă foloseam o mamă surogat. Fiecare corp este diferit şi fiecare sarcină la fel. Am învăţat să-mi iubesc trupul, oricum ar fi! O să fiu şi mai grasă de atat, iar asta e ceva frumos!”, a scris Kim Kardashian alăturat fotografiei.

Citeşte şi  Kim Kardashian, cerere de DIVĂ: Vrea SĂ MODIFICE Twitter