Kim Kardashian şi Kanye West au aflat sexul copilului lor

Vedeta de televiziune Kim Kardashian şi rapperul Kanye West vor avea o fetiţă, starleta americană urmând să nască în iulie. Potrivit Us Weekly, cuplul este foarte încântat de această veste.

RomaniaTV.net
24 feb. 2013, 17:13
Kim Kardashian şi Kanye West au aflat sexul copilului lor

„Sunt în al nouălea cer!”, a declarat o sursă apropiată cuplului, care a adăugat: „Kanye şi-a dorit întotdeauna o fetiţă”, potrivit accesshollywood.com.

Kim Kardashian, în vârstă de 32 de ani, se află în plin proces de divorţ de jucătorul de baschet Kris Humphries. Nunta acestora, intens mediatizată, a avut loc în august 2011, însă căsătoria a durat numai 72 de zile.

Citeşte şi Kim Kardashian îşi arată burtica de gravidă, într-o rochie bizară FOTO

Kardashian şi rapperul Kanye West, în vârstă de 35 de ani, formează un cuplu din aprilie 2012.

Kardashian a confirmat că este însărcinată în decembrie, în ajunul Anului Nou, după ce West făcuse public acest lucru în timpul unui concert susţinut cu o zi înainte.

Kim Kardashian este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare din 2010 – provenind din apariţiile la televiziune, lansarea unei linii vestimentare, a unui parfum, a unei linii de bijuterii şi a unei creme de bronzat – ridicându-se la aproximativ 6 milioane de dolari.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, „Graduation”, a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy.  „Watch the Throne”, cel mai recent album al său, compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011.