Marius Elisei, prima declaraţie după despărţirea de Oana Roman

Marius Elisei (34 de ani) a plecat de acasă şi s-a mutat singur de două săptămâni, refuzând orice dialog cu Oana Roman (44 de ani), femeia cu care este căsătorit de 6 ani și de care s-a despărțit înainte de Sărbători.

05 ian. 2021, 20:23
Marius Elisei, prima declaraţie după despărţirea de Oana Roman

Marius Elisei a plecat de lângă Oana Roman chiar înainte de Sărbători, fără să dea vreo explicație. Cei doi nu sunt la prima ruptură de acest gen, ba chiar povestea lor de dragoste a ajuns să semene cu o telenovelă presărată cu certuri, despărțiri și apoi împăcări. De data aceasta însă separarea pare definitivă.

Marius Elisei a făcut însă primele declarații după separare pentru Click! și a vorbit despre viața lui de burlac.

„Da, știu să gătesc și încă foarte bine. Îmi place foarte mult să gătesc. Eu mi-am făcut singur masa de Sărbători. Știu să fac orice, până și sarmale fac”, a declarat Marius Elisei. Deşi s-a speculat că și-ar fi găsit deja o altă femeie mult mai înstărită decât Oana Roman, cu care acesta ar trăi o poveste de dragoste, se pare că totul este doar un zvon.

„Din punctul meu de vedere mă descurc bine pentru perioada pe care o trăim. Nu mă sperie Covid-ul, cred în acest virus, de aceea mă voi și vaccina”, a mai declarat Marius Elisei.

Cum a slăbit Oana Roman 20 kg, fără să ţină dietă drastică. Secretul, dezvăluit chiar de vedetă

Oana Roman declara, recent, că afacerea cu haine online pare să fi fost unul din motivele care au dus la o ceartă aprigă în sânul familiei. „Nu s-a mai putut cu Marius. Nu cred ca mai e cale de împăcare. La începutul anului am făcut tot, m-am reinventat, pentru că nu aveam bani pe pandemie, împreună cu el am făcut site-ul. Nu s-a mai putut cu el, asta e. El făcea munca din spate, era imposibil să fac singură această afacere, care mergea foarte bine în ultima vreme”, a declarat Oana Roman la emisiunea „Trăirile Andreei Mantea””, de la Kanal D.

Se pare însă că un alt motiv al despărțirii ar fi faptul că Oana Roman nu mai poate face copii, după problemele de sănătate avute la naștere, atunci când a văzut moartea cu ochii. Anul trecut, la ziua Isabelei (6 ani și 11 luni), Marius i-a spus în față Oanei că mai vrea neapărat un copil. Acesta a amenințat-o în văzul tuturor: „Fac copil cu alta!”, lucru care nu i-a picat deloc bine soţiei sale. „Marius își mai dorește un copil.  Acum poate să-l facă. Nu moare nimeni că își crește singură copilul. Interesul principal e ca Isa sa se dezvolte cum trebuie. Ea a înțeles situația. Ea are o relație foarte ok cu Marius”, a mai spus Oana Roman.