Kim Kardashian şi Kanye West, în Israel pentru botezul fetiţei lor

Vedeta de reality show Kim Kardashian și soțul ei rapperul Kanye West au ajuns luni în Israel pentru botezul fiicei lor, North West, la o biserică armenească din Ierusalim, relatează agențiile EFE și AFP.

14 apr. 2015, 11:03
Kim Kardashian şi Kanye West, în Israel pentru botezul fetiţei lor

Sute de fani masați pe străduțele înguste ale cartierului armenesc din Orașul Sfânt au întâmpinat-o cu strigăte și aplauze pe Kim, care a ieșit din mașină cu fiica sa, în vârstă de 22 de luni, în brațe. „Fiica lui Kim Kardashian urmează să fie botezată pentru a deveni oficial creștină și membră a Bisericii Armenești„, le-a spus arhiereul Aris Shirvanian jurnaliștilor din fața bisericii.

Vedeta de origine armeană, celebră pentru formele ei voluptoase, era îmbrăcată într-o rochie bej cu auriu, în timp ce soțul și fiica lor erau îmbrăcați în întregime în alb. Ceremonia botezului a durat 90 de minute, precizează agențiile de presă internaționale, potrivit Agerpres.

Ei au vizitat după aceea Biserica Sfântului Mormânt, unde, potrivit credinței creștine a fost depus Iisus înainte de reînviere și apoi s-au recules la Zidul Plângerii, locul sfânt al evreilor. Cuplul a fost primit și de primarul Ierusalimului, Nir Barkat, care a profitat de ocazie pentru a le cere „să devină ambasadori ai orașului și să transmită lumii că Ierusalimul este deschis tuturor”.

Kim, Kanye și North West au venit luni în Israel, după un sejur în Armenia unde s-au născut rudele din partea tatălui lui Kardashian, care au emigrat în SUA pentru a scăpa de masacrele din 1915-1917.

Armenii se pregătesc să comemoreze la 24 aprilie o sută de ani de la ‘genocidul’, comis în primul război mondial. Papa Francisc a pronunțat duminică, pentru prima dată, cuvântul genocid, provocând furia Turciei care a respins întotdeauna acest termen.

După vizita lor în Israel, cuplul va pleca în regatul Iordaniei. Potrivit mass-media locale, Kim Kardashian și surorile sale preconizează posibilitatea de a cumpăra un apartament la Tel Aviv, în valoare de 30 de milioane de dolari.