Kim Novak: blonda care a scandalizat Hollywoodul cu iubiţii ei

Diva din filmul lui Hitchcock, "Vertigo", s-a iubit cu un artist de culoare, într-o vreme încă puternic dominată de rasism, dar şi cu un fiu de dictator şi cu un prinţ musulman!

RomaniaTV.net
17 aug. 2016, 10:54
Kim Novak: blonda care a scandalizat Hollywoodul cu iubiţii ei

Azi, la 83 de ani, trăieşte atât de liniştită la ferma ei din Oregon, alături de soţul său, veterinarul Robert Malloy, încât cu greu îţi vine a crede că doamna care îţi arată dintr-un jeep domeniul ei a fost unul dintre sex simbolurile anilor ’50-’60, care a zguduit Hollywoodul cu amorurile sale.

Bine, poate nu-ţi vine chiar aşa de greu a crede – Kim arată incredibil pentru vârsta ei şi poţi ghici lesne că a fost o femeie frumoasă. Însă o privire în CV-ul ei amoros te face să crezi că Novak a urmărit cu obstinaţie să încalce principalele bariere sociale, politice şi religioase ale vremii.

Citeşte şi  Cele mai brutale despărţiri din showbiz

A plecat de la Hollywood în 1967, în culmea faimei, când se număra printre sex simbolurile Cetăţii Filmului. „Când Robert mă curta, eu aveam o lamă şi de câte ori ne plimbam noi doi, lama venea mereu între noi”, a povestit Kim în urmă cu patru ani despre cel cu care are a împlinit anul acesta patru decenii de mariaj. „Aşa că Robert mi-a zis: „Trebuie să scapi de chestia asta”.

Iar eu i-am zis că el aduce oricum doi copii în relaţia noastră (n.r. din mariajul anterior), aşa că şi eu pot veni cu o lamă. «Atunci hai să-i găsim şi ei o pereche», mi-a replicat el”, şţi aminteşte Kim cu drag. La 83 de ani are o energie nebănuită când inspectează ferma într-o pereche de jeanşi şi purtând nişte ochelari de soare chic.

Vezi pe okmagazine.ro cum arată actrița în prezent