Kindertain povestea unei afaceri de familie care îi duce pe copii în lumea viselor frumoase! Paturi Montessori pentru camera de basm a micuțului tău!

Mămici, tătici și bunici faceți cunoștință cu Kindertain, o afacere de familie, care din pură pasiune și un strop de întâmplare, a luat viață în plină pandemie pentru a-i duce pe copii în lumea viselor.

24 ian. 2023, 22:02

Kindertain povestea unei afaceri de familie care îi duce pe copii în lumea viselor frumoase! Povestea Kindertain a debutat atunci când un proaspăt tătic de gemene, obișnuit cu tastatura sub degete, dar cu o pasiune pentru meșteșugul lemnului masiv, s-a mutat la casă și a început să creeze, din lemn, fel de fel de obiecte pentru ca micuțele sale să aibă o cameră demnă de două prințese.

Citește și Faber-Castell – mai mult decât un brand. Povestea fascinantă a unei afaceri de familie care scrie istorie de peste două secole și jumătate

Kindertain povestea unei afaceri de familie care îi duce pe copii în lumea viselor frumoase!

De aici și până la un business de succes a fost doar un singur pas. Acum, Kindertain este mai mult decât o afacere este o experiență.

Compania vă oferă acces imediat la unele dintre cele mai bune modele de mobilier Montessori pentru copii, care încurajează învățarea, dar și dezvoltarea de noi abilități.

La Kindertain găsiți de la biblioteci, rafturi de cărți și jucării, patuțuri Montessori, la căsuțe și spatii de joacă. Iar în magazinele sale veți găsi în permanență produse noi de care vă veți îndrăgosti iremediabil.

Acest tip de mobilier este creat special pe dimensiunile spațiului dumneavoastră și îl va ajuta pe cel mic să își asume mai bine propriul ritm. Totodată, încurajează copiii să învețe să devină mult mai independenți.

Mai mult, acest tip de mobilier este ușor de adaptat și îi poate ajuta pe copii să deprindă noi abilități.

De ce este recomandat să aveți mobilierul pe măsura micuțului dumneavoastră?

Ei bine, acesta îl va ajuta să nu se mai bazeze pe ajutorul părinților iar, pe măsură ce trece timpul, acest lucru îi va oferi un sentiment de încredere în sine.

Mobilierul Montessori este ideal pentru copii datorită materialelor ecologice din care este creat. Vopseaua este una specială pe bază de apă și din acest motiv nu trebuie să vă faceți griji pentru siguranța celui mic pentru că nu există materiale chimice implicate în procesul de fabricare a mobilierului.

De asemenea, fiecare produs este testat astfel încât siguranța copilului dumneavoastră să nu fie pusă în pericol, iar pentru a reduce riscurile de rănire fiecare bucată de lemn este șlefuită de cel puțin patru cinci ori. Asta pentru că obiectivul principal al Kindertain este de a vă oferi mobilier Montessori de cea mai înaltă calitate, care îi asigure copilului dumneavoastră siguranță înainte de toate, dar și un mediu în care să se dezvolte armonios și sănătos.

Citește și Călcâiul de la Aiud, un mister încă neelucidat. 50 de ani de întrebări fără răspuns. Este sau nu este un OZN