Kira Hagi a făcut marele anunţ! Gică Hagi este mai fericit ca niciodată pentru fiica sa!

Kira Hagi a anunţat că va apărea în cel mai nou film despre viața lui George Enescu. Fiica lui Gică Hagi, în vârstă de 26 de ani, va juca rolul prinţesei Alice Cantacuzino.

22 sept. 2022, 13:23
Kira Hagi a făcut marele anunţ! Gică Hagi este mai fericit ca niciodată pentru fiica sa!
Kira Hagi a făcut marele anunţ! Gică Hagi este mai fericit ca niciodată pentru fiica sa!

Kira Hagi a făcut marele anunţ! „Tocmai s-au incheiat filmările la filmul „Enescu – Geniul și Prințesa”, un film despre viața și iubirile compozitorului. După Martha Bibescu, am descoperit și investigat cu această ocazie o (altă) femeie emblematică a perioadei interbelice. Ce vreau să vă spun este că am fost extrem de onorată să o portretizez pe prinţesa Alice Cantacuzino, scriitoare, dramaturg şi sportivă de performanță, dar şi corespondent de război, în al Doilea Război Mondial. Urmăriți pagina oficială a filmului pentru mai multe detalii. Eu una abia aștept premiera!”, a anunțat Kira Hagi pe contul ei de Facebook.

Citeşte şi: Ce mașină conduce Kira Hagi și cât valorează bolidul. Fiica „Regelui” este o şoferiţă-model FOTO

Fiica lui Gică Hagi a a evitat să ofere prea multe informații despre noua peliculă, dar a dezvăluit premiera va avea loc în 2023. „Momentan nu vorbesc despre film, a fost doar un teaser, e singurul meu proiect pe care îl promovez. La anul, la premieră voi spune mai multe. Din păcate nu pot spune mai multe, pentru că personajul meu dă destul de multe informaţii despre poveste”, a declarat actrița pentru Click!.

Citeşte şi: Kira Hagi l-a cucerit definitiv pe fiul cântăreței Nicola. „Mă bucur de chimia dintre noi”

Kira Hagi și-a dorit încă din copilărie să fie actriță și a reușit să termine Academia de Teatru și Film „New York” din Las Vegas. După studii, a lucrat la Ownzones Media, aici dezvoltând o aplicație digitală pentru industria filmului. În țară, Kira Hagi joacă în diferite pelicule, predă actorie copiilor cu vârste între 11 și 14 ani și, o dată pe săptămână, prezintă o rubrică la Aleph News, „Smart is the new cool”, prin care se promovează inițiative ale tinerilor români.